嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

打完風拉,大家落街睇下有無好嘢汁拉、

打完風拉,大家落街睇下有無好嘢汁拉、

bar同抵抵,一定係最多㗎,6 M9 [/ f8 N, I" L
汁到就po相拉^_^
覺得好的就按一下感謝吧~~

我反而想將啲胸圍底褲丟落花槽等啲男人執嚟聞我啲精味

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-23 13:55 發表   1 U7 P! s" _/ K- L8 y! m, g
我反而想將啲胸圍底褲丟落花槽等啲男人執嚟聞我啲精味
+ ]8 L& X  V7 {7 a$ ], r3 _! h+ Q3 o( g男人味?精精味?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我屋企樓時不時都有好野俾人認領番....

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-9-23 14:04 發表   1 {, m) q/ P4 z) ]* H" E
" k8 i" S. N( Q! h8 x
男人味?精精味?
: ^( t8 Z# m7 S' ~

' f5 T6 r% E- \係呀!好想丟啲有我精既女裝底褲落街,睇下有無人執

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-23 14:52 發表   ! d3 U( R) H0 k& F
& r6 @! Y7 F4 u8 K
7 I' N* T0 v8 L, o' m1 G8 U
係呀!好想丟啲有我精既女裝底褲落街,睇下有無人執
! S& T2 ^, z: G  M) |" \% n9 z妳想男仔執定女仔執呀?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-9-23 16:21 發表   5 x* V! A& X  |
% P8 r" c; i+ w3 c
妳想男仔執定女仔執呀?
7 c1 W$ |% J+ S( }1 v% L) b" H7 G6 }* @" H9 F1 w5 a* \
想啲男人執
1 K" M3 m8 H0 m0 ?4 I) @一係丟係後樓梯

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-23 14:52 發表   
6 S$ F+ g" `# u6 n' ?: S
% ^& p# }! e3 h) w4 d/ X& {  G+ z- d& G3 ?; h
係呀!好想丟啲有我精既女裝底褲落街,睇下有無人執
8 V7 b4 w% M' c嘩~~~咁大shy~~~~~~

沖到都污糟晒啦點著喎

引用:
原帖由 小山丘 於 2013-9-23 18:12 發表   
" E  |7 I0 B( v* u) V: W* `# |& A% V) D4 V8 D, R+ l( ?# n6 M
嘩~~~咁大shy~~~~~~
) }2 U, k: F. x* A2 @& ^  B* |
3 E& a# `. i) V3 }! G+ e' w
我覺得有人執的話,我自己會好女人

哈哈!!! 咁你放洛花槽! 等D人汁啦^^

回復 10# MUI 的帖子

丟你啲校服同PE褲落街,肯定好快有人執走佢

引用:
原帖由 大話王 於 2013-9-25 23:36 發表   
/ j, G' U+ X% P- @7 G  N丟你啲校服同PE褲落街,肯定好快有人執走佢
+ A" u# S* f" J" W, g1 i
/ y4 V0 g9 d4 `8 G
我比人偷過校裙

試過樓上有第一次黎m 既女生 0 `3 u- ^* h. c. K" G8 D
唔知m到點算好# ]" M' |% c4 k0 C- Z1 U. x' t
掉有少少血既m巾落黎

回復 13# MUI 的帖子

點解會俾人偷到?

見阿婆底,汁唔汁?