嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

咁大個人第一次

好好既經歷
/ }" f/ [; D/ V6 Q可唔可以分享多少少女裝同女人做既感覺?
( d* K0 K/ ~$ U係覺得自己仲係男人定做緊女人?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我變裝去叫雞只會叫佢插我

回復 1# elain_wong 的帖子

你搞到人身都痕晒!

著住高跟鞋一高一低一定。。

引用:
原帖由 connyew 於 2013-11-14 00:28 發表     ^& w# E6 l( K. m
著住高跟鞋一高一低一定。。
) N2 [& M, ~+ |% ?& f8 P# ]

( V$ m; O' X% j+ X% O& V6 s你想講乜?我而家著住高跟無你講既一高一底

引用:
原帖由 elain_wong 於 2013-11-8 11:33 發表   
  c2 J2 }# K) U昨日去左一樓一....
" W5 w( A" o) d) e+ I
. l. {1 H0 ]9 f1 q  e本身己經穿左女装内褲,吊襪带+四個骨lace黑絲.$ Z( f& C7 C2 {, Q
0 i% y$ e" E! g. ]) b+ R
打電話上去,無客,就慢慢行上去。0 \6 R& x; c; ?: `/ ]- F- T) ?( `
- w" v- |7 U  X" ?0 @1 l- k
按鐘,開門,大约三十多嵗,身材幾fit. 樣ok...不太差。2 {2 b$ Z9 ?. S. o/ P
入房,發覺 ...
( c  w5 G' p  @" i5 ?+ ]0 W# ]) B  I  V
I want to try.

引用:
原帖由 misslady 於 2013-11-15 00:53 發表   
; `2 g0 }. B, V6 X2 d+ b1 p( w% p& _9 Q5 b: L3 \, u
( ~6 M( V6 D# D
I want to try.
; `5 `" k; s7 G$ M% ~搵日約定一齊去好嗎?我都知係邊

引用:
原帖由 梓欣 於 2013-11-16 01:49 發表   
) @8 b5 I  M* _( O$ k* b8 G( c
- z8 I) B, G/ I9 Z" w+ _% K5 j: M搵日約定一齊去好嗎?我都知係邊
. P/ c* R2 I* u% K. d3 N6 e其實好多地方都有( E! m0 K$ V$ p# @4 i
援交學生妹都肯做

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-16 08:29 發表   
7 `% G# i) q6 K, ?6 v* o
- ?, F1 Q; \4 Q其實好多地方都有4 f/ N% G! S  W  N! Z- H7 D) s
援交學生妹都肯做
3 v$ j. m1 `) u! C大約要幾錢?

引用:
原帖由 梓欣 於 2013-11-16 11:48 發表   
( |# W+ h: p$ R6 f; f6 `$ j
7 }' d, Y9 k+ T. l7 r大約要幾錢?
6 ]9 R( O8 }; q% r5 p- T

5 g+ ^& ~$ X/ j9 D, v, N( m我而家搵果個收1000-1200

回復 30# MUI 的帖子

咁我想問下通常玩幾耐嫁??

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2013-11-17 18:13 發表   
# U0 t, O$ x8 g( \( e3 M. c咁我想問下通常玩幾耐嫁??
0 O: n/ o+ T/ P3 B3 z! x+ J$ J* o( q" N7 K1 J
大概一個鐘

小学谢谢姐妹分享

那真的很刺激喔

好似幾好玩咁

o係深水步邊度?可以PM我嗎? Thank you!

好鬼正啊。。可惜我五系香港啦

SORRY, 走地同 K 壓果啲, 如果只係你一個著女裝去做男人正常做的事, 唔需要鳳姐著制服或者問佢借衫的話, 佢地係唔應該加你錢的.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-12 10:00 發表   " F3 _# W% k" F# m! G
我變裝去叫雞只會叫佢插我
. D! Y; \* {4 t# d6 x你肯定你叫的係雞?定係叫鴨?