嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 15:19 發表   . G1 K' m# V1 d8 I, i: c' I
5 j% T3 s8 l4 t) _9 _' u

* k# Y  t- i. v$ I' o3 G你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試
4 A; T. p, R; G7 i$ L: v過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要6 W( P& S0 k% \/ y1 y& ^3 w
約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉3 K. S+ {$ h0 ?& W% J1 a
或捐都冇咁麻煩。
) ?$ m# b6 y/ v" x2 \你講得無錯6 r( s! l7 F$ C3 c, Y" s
以前有將啲唔要既諗住平賣或送比人  S9 e% B3 e2 e  X9 r; Y
但大多數都要求多多
4 |! c# g/ R$ l% u4 C' eCd著過又話唔要、明知唔岩碼又要我改
: T) [7 b3 Q9 `( B& _6 z交收又要就,約左又唔見人
6 `; {. E" w% ^3 S, `我玩舊左都係丟左佢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   
+ D0 ?# W5 o% R4 i3 o我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
, o0 o7 ~& T5 [8 h8 ]2 g( y, D影,依家仲喺衣櫃入面。
, ^- r2 V  k0 \" m. {4 s3 M1 ?5 u2 T) `
/ S: R  d5 e9 z% h! _5 _; \* _
你套衫正到爆啦.想識你呢

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   
1 P% j9 G$ Q" d  i我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前* S. @) \" o, Y6 V
影,依家仲喺衣櫃入面。
# m. Z1 M! A2 M% b
最愛喵寶~~~幾時複出呀~~~~

引用:
原帖由 小山丘 於 2013-11-13 16:21 發表   ( d1 W  q2 j5 |* B
最愛喵寶~~~幾時複出呀~~~~
3 r" v( m* U2 f1 F, K

3 R. ~' {7 v% G: F6 X喵寶冇嘢好睇,睇小山丘仲正~
Dare to be Different~♡

認真收集同儲,沒有玩

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-11-14 03:03 發表   1 w+ X% N: X) f
認真收集同儲,沒有玩
2 a9 I9 O5 B8 i4 |, O4 m7 w& _* U, ^  h1 l) _6 K2 a; a
你就好啦, 收到魚翅...

我最有興趣係空姐制服, 嗰陣除咗件裇衫3 V$ W+ t/ f0 R: m& {8 ]( F* G
以前yahxx無甘嚴見果空衫嗰間放2000蚊
, H1 r& [. Y2 A$ o不過讀緊書邊有甘多錢0 B# r: O* W$ a% P3 A
9 p' l0 r  P7 f" J, j5 v8 f/ k
商場啲CS或者化妝妹嗰啲我都幾有意欲4 }3 ?) `* x# t1 {) \7 m
應該著住都索到陣味, h" W1 l6 S6 q$ B( c2 M7 Y

/ r% u1 p# E4 M1 p8 I9 @其次係佢地啲高爭鞋, 我知有無人儲制服鞋?

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-14 22:56 發表   
" u( s8 M- h, P; t5 O我最有興趣係空姐制服, 嗰陣除咗件裇衫
# Z$ F! w  a/ l' J1 W; o% S/ |以前yahxx無甘嚴見果空衫嗰間放2000蚊
9 X- G, K* |5 @不過讀緊書邊有甘多錢
6 {& y" Q- W' V* r: v
# C/ d9 f; i4 o" j" a& o商場啲CS或者化妝妹嗰啲我都幾有意欲
! c2 l2 f, [$ a' Z: N應該著住都索到陣味
& a4 b5 z3 W& Y; {! g2 X% r: R" X
其 ...
; K5 M( x( b7 G我對佢地啲絲襪興趣更大!著足一日好大味

我就玩校服多,不過啤妹制服都有兩套,仲有套零食舖O既制服,不過都好幾年前...

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-11-17 21:43 發表   
: e2 C( M. ^6 d/ b. C+ ~我就玩校服多,不過啤妹制服都有兩套,仲有套零食舖O既制服,不過都好幾年前...
9 \) h9 {/ z8 @+ C1 @* o0 G  ^1 J
" B. _" G3 @. T: |
我有以前零食_乳條裙) D6 o8 F) q; x! V6 L. v0 J8 c
加埋黑絲真係好正

制服网上都有啊

回復 30# MUI 的帖子

哈哈,我就係有呢套,不過原來O個條係裙褲,有O的失望O添!不過加埋對黑絲就真係好正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-11-24 23:55 發表   
: B' R7 ^$ F; o6 A0 S9 Z* G哈哈,我就係有呢套,不過原來O個條係裙褲,有O的失望O添!不過加埋對黑絲就真係好正!
: I- f3 g. z( _  `0 B- d

! @1 X1 z5 C: r6 V* Z當年啲姐姐不停投訴條裙做嘢好易走光,之後就轉哂長褲,以前條裙真係好正

引用:
原帖由 WSYZY 於 2013-11-24 14:34 發表     c" c& T1 E9 E5 q% }
制服网上都有啊
7 v& u, a  R, \: L3 S
全新空姐制服邊個网有??

其實樓主不如問"有無CD未玩過制服"....

真制服好難搵,由其男裝

[quote]原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   5 ^' P, Y' U% u! y/ e
我有一套咁
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~