嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
+ ?, W2 N! X* s2 A影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫* @" s- u6 e  t9 v! N# o7 L
99年花碌碌國泰logo嗰隻
* C: o; g1 k- Y1 E" Y# S
1 t+ Z" Q' ?. P" G依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相
- a0 }4 ^, p( d# o  X! Q7 d+ Y6 ^唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~' s* `: h! |" [/ O" y7 i" s
不知可從何入手呢?

有時拍賣會有3 W/ H" Y. @, t  L+ `7 w
但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   7 L. z& y/ H  c: Z# P" R1 P8 E
我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前% T  W) T; I/ C+ V- h( ~
影,依家仲喺衣櫃入面。
" x, B: I4 ^0 Q% J
; o! A+ H# U( |! G

+ ^2 H+ D8 c& [1 }* K" G, n你件制服好靚, 是什麼碼?
( D5 j4 o9 S1 g/ G% ]" ]' Z: L通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   
; B4 `7 b- b& A; w( U師兄我權限睇唔到張相
& k' \2 B/ S, A8 m( S# V1 i6 O. |, ^
平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   * K; i/ ]3 D6 J2 H

+ C+ C" v% ?' q5 J7 Z+ p你件制服好靚, 是什麼碼?. o. X  R' W/ F9 S
通常我都不合穿
6 R" t( C4 B" U- C. s6 ~3 E8 b- c0 f2 _% r+ \
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都, K- m% N- ~1 V: G/ B- a
會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   # d$ K2 P+ R% a9 N6 X; j
. O6 |, c7 C! U" M/ s
4 O8 ^' S* _' X4 d" p. Q1 Z
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
) v7 w- c* T9 {9 E2 J會著唔落。
4 ^" `& g; D8 E1 a- ?) N

5 |( n5 Y, E& x+ m呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   & w6 I! x4 n2 {5 G% i
呢啲制服連中碼都好少
* t6 u- n, K( Q

4 P2 A1 H0 s4 x+ G( k3 A  z中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
. p# g! M  ]9 W- X2 A( E% _/ @# Y碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
& y, o$ s* @: m9 r: Z$ s+ I* `! d) ^咗。* C# Q7 v; H7 V$ \' r

$ ?/ K+ W3 X+ Q* g2 \  v" u. g[ 本帖最後由 mabelmeow 於 2013-11-13 11:02 編輯 ]

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
% L1 w/ k& q" q: E4 I+ E% b, O
) A8 t/ q. {3 ]" L' T+ d( @1 P* ?  f5 L$ c- B, W0 X
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M/ O5 Z' B/ u( I( e( i5 _
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉, r2 _5 @1 p  P3 {* L
咗。
9 m' D8 k. R3 Y, x3 D! ]; D4 z* ]0 Y5 R( J% l. B5 O7 c8 }
眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   3 ?5 D5 |6 M7 E3 B0 v1 w

. M) m4 }' Y+ `( U
; c9 ]4 T) ]2 Y; h# ^; A中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M0 U0 M/ m9 e! _& A0 V
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
% X/ V7 c" s4 J# \" M9 ]咗。
& O% |( r) Y( T
4 f9 ]- p7 g5 }  D3 l' C
啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表   
. Q3 b1 q+ F3 K6 _* j你這套s size 有無28腰?
1 a7 D# C, x2 Q9 b5 O7 Y9 n
8 M6 L7 f1 f! Z  w1 K有28吋腰。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   , ^( M$ @4 z, j+ a  @8 [) |. O% G

1 I: m, N4 A- ]' j
; o* g. J+ q9 C9 r中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
0 Q. `( p7 s# \* E7 h碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
4 Q$ w1 u" Y) B- J, ?) n. Q咗。
& F# t8 \- x' j8 C: a  L( z7 e
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
) `( @7 e0 L) a, [# g0 G8 c0 O( b( G" d+ j+ w6 Z
8 E5 L$ W4 B2 h+ {) {4 @. ~& x& |* ?- o& z/ K; j
我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表     I5 C. W# _& a
5 R: I  o, ~0 |

& Y# o/ z( }# b2 o7 ]; W& d& n" d你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試
( b- j3 m! Q  @+ d+ |( f過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要- Q! I. z/ W3 O: F! \/ N0 Y: J
約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉# E4 r) E& t$ b* O' a. _
或捐都冇咁麻煩。