嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前1 o( F6 d# B# S: G9 n8 z7 K* h
影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫
4 M: r9 }8 R1 |* u& Q( k/ |( v99年花碌碌國泰logo嗰隻
5 o+ O! F  v3 p% O0 n2 @; ~9 S0 Z0 h" C& H
依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相
$ D8 k1 i' J0 v; h/ S9 R/ S唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~
: I* h+ t, y! N! v( N: _1 ]不知可從何入手呢?

有時拍賣會有
6 o# Y8 O0 m; J  t, n, h但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   9 C! S. m  K9 M% Z; x" P, ^
我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前$ o# i2 n! \* H' n7 A2 ?4 P
影,依家仲喺衣櫃入面。
! d& Q  b' E, d. H$ H
- p# \+ g* c4 [" `0 D
' z6 i$ S) F) F7 K7 n& z你件制服好靚, 是什麼碼?
' ^8 @8 v. ^% o) l- M通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   
+ T, H# B6 i+ i. R# f師兄我權限睇唔到張相
* @0 X' C( n9 \
% S+ w" O. h* j6 e: U平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   
+ E: a% }, s- `9 N4 W; c' g+ x/ J2 U% x. f6 e
你件制服好靚, 是什麼碼?, S' j1 D% @) t! b& @. @! [& G1 Z
通常我都不合穿
. V% ]$ T+ k; X1 @5 x+ W

: w% b6 b2 C! H; g7 N* h0 P嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
3 q! Q, G+ y2 n會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   
# X# k; f4 u" @5 N1 f* g' e: N1 f; S7 x+ Q/ W
: }3 Y0 t+ W2 f4 [. N) I$ t$ [
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都0 F/ r  }# g5 r9 G) E) D3 t3 m0 q
會著唔落。
% Y# ?; M- c8 y; ?
# |0 b( L0 A- D! q$ z5 y呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   
6 G1 r: O3 X! m6 T& A4 m( a  h% D0 d呢啲制服連中碼都好少
( E  H8 b+ a; O# D4 ]5 P* d
3 n$ z. X) `, P2 l2 V9 |' n0 Z中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M$ ~7 U+ s0 Q  B. E' l
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉, y+ n& B  B6 X/ Z- J" s. s
咗。
" q3 k0 c- @& T& ~! V
: z9 F0 a$ v1 [[ 本帖最後由 mabelmeow 於 2013-11-13 11:02 編輯 ]

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
3 K" G5 t- ]1 W1 B) \7 ^. K; H, {% B, s1 N: x( u

/ Y& L8 M: h9 l中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M) t% N' {: Y9 N% B* b- z+ _0 }
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
2 R) T, w6 f" @+ Y1 t咗。
3 `$ p- t% [% P* a2 a* f$ u' v9 Y: z0 k: }
眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
& r. p; p* [/ `+ K& C, K& S8 M6 E2 J( v' k

7 e0 t6 X/ r; |/ x( F中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
' s7 U6 {; E- {8 h1 B/ o碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
0 X' G# w& a2 K咗。
, [7 h) m- [+ y$ u6 q+ f; E4 m
* z: j" P' f3 y0 Q9 \* g. A啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表   
& o. q; T8 n0 X你這套s size 有無28腰?
& ~2 B" W- Q* @  B- R, R, D/ N# M1 D
有28吋腰。

引用:
! L! c8 }+ B& [% h8 X) F$ a9 z& t+ {' E# [4 w9 f. q* D
  ^5 b6 z. l. d1 e% E' Q+ z
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M' f$ |: y. X* S. V0 S( s
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
3 V1 W' j2 w2 O, H8 X9 ^咗。
: b/ n9 a2 X# U1 f1 Z5 i8 Q掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
0 Q* y& C' V% N2 b* q, T8 J0 p+ |) q7 F3 K; v
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
* D' N  V+ v5 y$ F8 C# K8 R
( b6 S% I$ o# m
我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
  F4 X5 V& J9 t: w1 H' }1 c掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
+ C. z5 D6 x% @% K" p
2 f. p7 X/ G  R+ l9 k" K! @
你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試3 s$ T; K4 x. T' u$ ~9 [! b
過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要
3 Z$ j" C% D# o" U# s7 ^  D約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉8 S8 {% E/ G& D$ ]% N
或捐都冇咁麻煩。