嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
2 {& }4 D+ I$ @影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫, N" C; c4 i$ c! s- j* O( V7 B: K
99年花碌碌國泰logo嗰隻
9 d" X$ D. ^7 {7 ]) R  [8 C1 u2 o7 o, }' U& R" K
依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相$ \( U/ ~3 z6 z% Z3 x5 r9 C
唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~
) ?2 [- t3 \8 K7 a/ d  k4 j不知可從何入手呢?

有時拍賣會有  ]- D* L  T* I% V2 R! a, ^
但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   8 e  ]- t  n. A7 m& O
我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前( a( I' i' F: J) W$ o7 r% X
影,依家仲喺衣櫃入面。
* ?( T, {8 K: ^! A
  u9 S) f" \3 k( ^6 O) A4 W* a
; k8 ?: W( H' T" v* U) F) l你件制服好靚, 是什麼碼?- c/ U* e( G- ?
通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   0 ?$ _/ M! F# B$ T
師兄我權限睇唔到張相
+ Z% t# [& l9 L7 p8 B4 d6 d" H

4 O: O  S' _5 `  ?平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   
" w7 ^( A+ w- v' q! A% a5 O5 q0 K9 o, S0 o5 X" D
你件制服好靚, 是什麼碼?
% l6 J6 P7 T9 M1 W" V" R通常我都不合穿
1 I( [; A2 F! L6 o8 m

) C/ F0 q# K/ {! ^8 A2 T嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
9 Y( ?% J, `* G5 R2 p' f# Z$ _會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   , D; {7 B* u  b% k; J0 c' ~
0 x8 f0 w$ C$ J7 m) P, o; ?
- g' v# j$ N" b" r) n# e
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都+ _+ b1 G% l3 O( ?1 k8 d# H
會著唔落。
! u# b+ F5 k6 ]$ j5 A3 g
: E  y- d: x1 r% V/ H
呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   4 m0 }2 q5 [, A$ ]* R
呢啲制服連中碼都好少
9 u3 x3 W+ a& V6 W# r2 z
2 X  `$ y% S  ?中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M9 P2 i5 x% {. B& W
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
+ L6 I+ i! v6 i/ ]$ s5 F: A2 w8 ^咗。" @, Z+ \: N) f: w
$ ~( A8 y8 x4 Z

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
9 W3 q% h+ O! T( @3 l6 c; t) S. y% T2 e1 B. w
, I) O; M: g( j( t% z- X. N5 g
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
3 @) E7 i- M+ W; H碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉! T' u; P7 t! L& V) t# q
咗。
& `2 X! T3 m7 _9 y1 M- E( x

C2 ^* t8 F% z: R: q6 |眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   5 x" \9 f) b6 l! h% H1 t4 X* M

) g3 h; l7 p" K7 C6 o) {9 D* \. v9 _- ^8 w# V
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M. A: ~1 y) l/ }0 Q5 r* d( Q
( f+ w5 z2 Z( F6 b: x咗。
: C! Z0 A2 N" g$ P# P% i. ?
0 H% m- ?& e1 v1 ^" d2 C7 ^4 _
啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表   7 F# m, k" {; P, k, N2 D; N8 M
你這套s size 有無28腰?
. }6 S! d' }0 [7 B
# j- G' X. b, u
有28吋腰。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
! d0 v2 K1 o! E, A& N, D+ G- S
- W; K* `4 C* s, P0 ^7 A
' i4 o( J: z) o* @8 s# U中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M" U) d* {" F' V8 F% F9 f2 c
1 J4 O( {# T: t咗。
: E5 ]( {' E. n' g( C
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
$ x+ [) c1 I. u, ?$ c
% S5 a  Q3 t, ?; h# w: u) t9 c  S掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
. T$ c+ L* S5 S% c- ~" }3 T
1 a* y0 d& @) Y4 V3 h' p: p
我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
3 n- U* U+ O: N; x0 p$ O1 ~, t掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
. A  ?' k$ R7 ]
( [; D. m& ^* Y你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試
! y8 H: A1 J4 i4 T& e2 }$ Y% L過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要+ b, J$ W) n! D% b3 q
約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉! d0 L+ i7 |' l  y" i  W4 l
或捐都冇咁麻煩。