嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前. d0 Y( {5 `. B2 F  w' L0 ?9 A
影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫
" v( c% T; r" m9 a3 i, V/ D99年花碌碌國泰logo嗰隻: A9 X4 V: K" \$ q! r9 [
6 W) g7 A, F0 ?7 g7 D9 z* \
依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相
0 t' j" S+ D1 _6 W$ ^4 `$ F唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~
( d+ E3 w1 m+ ^, [5 }& J+ v4 d$ _' m不知可從何入手呢?

有時拍賣會有2 b& R; J: `' u
但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   
" H: j0 D6 b; ~7 C- r4 _8 Q) I我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前1 G8 j$ G& ^' r9 R6 n
影,依家仲喺衣櫃入面。
8 h1 N& ]6 }, C; G! s5 \+ `6 X- c& K" [; t/ N9 G5 A
; f  u+ W: h1 t6 g8 ~. B* [
你件制服好靚, 是什麼碼?
7 a9 G+ ^$ b, T% U+ t8 a' T0 ]通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   
2 f& e7 i7 j  R/ I, t; V師兄我權限睇唔到張相
& i- A2 s( k' ^
) F6 C3 z: S/ d) i
平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   % U' q) q* b$ A6 l$ s

/ u5 f4 C/ P. w( P" O/ h你件制服好靚, 是什麼碼?- B  S& ?5 _  T4 s) p- F- z
通常我都不合穿
* O& w9 d/ ?4 \) G5 R9 P  K8 D2 O2 n7 @' M  r
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
3 C2 b5 S* c5 D( q. ^- s8 W  G- d會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   2 A0 M! g. x6 z: u! X' f9 a* A
: b/ R2 T5 Z3 X

" r# d6 X' Z) U9 s8 d嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
1 A( V- v& C+ e1 u會著唔落。
& |6 Q$ [0 o+ r  l+ E/ H$ D& U

& C3 F4 }4 `1 o呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   
  M$ ?; V5 B: M+ h6 q呢啲制服連中碼都好少
! w: F3 M5 Y4 o2 X) Q1 K1 H, d( \1 p2 g+ |6 ~7 o
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M6 p" q2 r) d( u4 W( C
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
( A9 e0 N# a" b( g) N0 ^咗。# U/ f; P+ E- Y/ T3 e
9 r. X; e: s' b# |$ i3 j

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   & e7 Q  `, z) |* u$ V. C; n# @$ w
0 a# l* M. n! ]

/ @" p8 Y9 A, |- k中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M+ F# X6 p2 T' R( j8 G; b, A0 D
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉) G0 Z; a4 t: V( W9 U( Z6 U
咗。
% c! K6 R1 B# f+ B! y6 Q0 Y" f! V! F3 M, f* h/ q" t
眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   & ?/ W: k4 r/ J1 i3 B
: T4 B, [$ l  n0 q( V

! \/ |% _3 `! n1 h# u6 ~: u+ {中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
* P8 ]: n  F3 H) X) Q3 O碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
7 }  q1 {+ p7 t/ Y+ O' V咗。
' h5 ^" V2 C4 a' v: c
9 P& L7 K- a$ m; l3 V8 `啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表     x2 F  e; I3 ]$ p- m
你這套s size 有無28腰?
2 H' t# V! {7 ?$ `" v
# ~' q# g6 ^4 n' Z* Q9 e' B0 v! u有28吋腰。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
, }7 J, i# Q  \6 j5 K* ]# o$ ]2 K
. V* l# [9 q. g  d% @+ j" k6 s2 m
2 P+ l9 _% M  |& E9 ^中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
) ?2 a7 q/ D7 x碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
) E. x( W( {4 j0 B2 ]9 ~3 ~咗。
& n: o  V( U& ^2 u( E3 _5 B' ]
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
% C  ~- ]0 k3 E( Z: n6 I" Z$ {4 ^# Z) H6 d; N( n
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
& G) M! z$ g) F
1 W% c. F& `4 X4 Z- z1 N我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
/ m5 B; U4 h! Y- _掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
& i5 {. E4 C% Q, U+ m) s0 }
3 E! [% K3 V0 D+ g  l你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試: f% h: R1 \% p) l" V8 B
過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要
) K# _% G4 o1 X1 ~約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉
) u! l6 j' w  {3 ^或捐都冇咁麻煩。