嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前- l& X# F, o6 E
影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫+ B2 o& M1 r9 C2 {9 U
99年花碌碌國泰logo嗰隻
- S/ A8 B9 ]7 c/ Q4 D
: B5 b6 P2 F- Y. ], a& T依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相8 Y2 h. C1 B: W; O& i2 B8 K3 b
唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~9 v# Z, y$ s7 H- i; Q; l
不知可從何入手呢?

有時拍賣會有* o& r9 v+ d; W: P0 x
但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   5 {: R, r2 q6 C) v: B
我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
: O  b9 P$ [! A, S影,依家仲喺衣櫃入面。
! `' F  \2 _* F, w* e2 n
; z4 }+ z0 w2 I. F0 t8 |

2 Z7 H, F0 q, x# K你件制服好靚, 是什麼碼?* b- w& E; ]! ]1 D- @2 ]) D# f0 B
通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   & p' z1 ?, l0 d" o' I
師兄我權限睇唔到張相
4 J! H" N; ~& G: p
1 h- I3 c/ f5 s' _平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   ; T5 o4 i$ ?6 `% D2 ^0 j; T

) b4 E2 j+ a9 V你件制服好靚, 是什麼碼?
% I. o; @% `7 y6 C/ i/ l5 M$ p( t通常我都不合穿
/ y9 M# ~$ i$ _: r/ E( ~4 ?# N1 q) V# Z3 G" x
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
( u# x+ e3 @3 L2 i* b9 n! ~4 |3 [9 R會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   
% c* _* A$ }1 u- `3 x" ^8 }  d5 W5 v' v. {5 m& T

# E4 A: ^! E% W3 P3 i: e4 E嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都  F% B* \1 O6 @; ?5 }
會著唔落。
7 R( Z  E1 F. _) w& O- O# Q* v, Z9 @( O+ n% y
呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   / @9 N( U. ~# d- u* T" c
呢啲制服連中碼都好少
* S* e2 K9 d" B3 R1 r
: v4 c! b, Z; |: A8 U0 W, w中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M5 }; n) c8 }! p& r+ [1 c
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
, q  `/ W9 e$ o% F. ~  e, c咗。
9 t: B4 w  T9 p- X  R$ M# g$ K% o

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   , f8 V, ?) U5 g2 l, }6 D

- X5 \. O" J* ]. E
* A0 v2 r+ i/ d' a中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
9 ~3 S, Y/ I. l1 q0 N- g碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉9 W5 Q$ d( c4 z. t3 D" n
咗。
+ K5 a, v0 j0 F7 I% e% P

" ]0 K0 n8 D; r眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
* V: N( I$ O) h- o# p# Y
! E% u3 r' C1 a
) m/ `# G0 J$ s1 P& f中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
/ Y2 |2 X" P2 s; D1 n$ N1 I# U碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
7 a1 L2 D2 j* K& @3 Y5 ?咗。
! G/ t9 J; M: q7 s! B9 k" D3 y$ ^% Y: }$ S0 V! P' r2 k* B
啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表   + ?& B6 p& u' q' z) U0 h
你這套s size 有無28腰?
3 ^( b/ S  n2 M4 J
  z2 r; O( d6 p7 m6 ^
有28吋腰。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
5 g+ |1 ]9 p+ W/ w6 W! K
! D# F3 x& c" K3 ]5 e' {
% Z: R/ Z" n% ?9 w中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
% L, s  o, ]* @碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
3 g% y2 J& ^0 f8 Q咗。
5 ~' B, Y# B* {/ a( y9 X# ^2 K" T8 a% s掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
! [$ d$ I8 w  H& b* v* c
$ w: r* L" h# L4 `( N- e掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
2 A- b+ c/ v  w4 h6 G$ o) d' Y8 v" W/ [7 Y( C( A: K
我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
1 H1 A! n5 Y8 p) t9 U掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
/ ~( o0 b$ u5 h+ _

- T0 l, [) F' f5 a/ V4 q+ W% j你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試( O" L0 e( ?1 k1 y
過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要
, y! G; V! p- c( ]6 x) N5 r) ?; z約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉, {7 a6 j# A. b& \: [
或捐都冇咁麻煩。