嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前+ A, x8 K! G6 T. M( `1 o/ v& U- J
影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫
6 m8 A4 T# u5 Z, d0 S( ?$ y99年花碌碌國泰logo嗰隻& n! k; L# d' s
. ~0 d/ i& D) z$ X. ?7 P3 x
依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相. J& N7 T7 J+ }2 C1 A5 v
唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~- }# P$ J4 r  x8 i! Q
不知可從何入手呢?

有時拍賣會有. J1 ]: E" z* P2 S
但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   
/ X& D! g: W; v; q; L+ l4 B我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
9 T+ l2 J* M1 B影,依家仲喺衣櫃入面。
5 F; j  |% w2 F: q
% a! y& ~$ ^- i( O0 f" m$ r  g+ E
+ f1 n4 U. g% i" F1 Q5 V$ o" e
你件制服好靚, 是什麼碼?0 g4 M# {6 ^6 \" F$ X8 s7 n
通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   5 H/ P7 T2 l" g" _3 g1 `  I
師兄我權限睇唔到張相
% e; g1 O/ j) y, i) x+ k  V) S! |+ u, ~( Y' Y# U* P
平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   ' u$ S( `3 r. u/ l
4 E5 J+ Y- ~; t& j: `# \  U. O' f
你件制服好靚, 是什麼碼?
+ y9 R: M. I0 C0 f通常我都不合穿
0 J, P4 `/ \, l# a" p) R( I
9 `' x! [6 D& w# V+ q9 o4 y$ m嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
0 E; ]3 @0 E; k+ a2 w會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   ' ]# m% @) _; D# g. S* J2 w
- B$ {# E0 k2 v/ H! f) }
  p* j" x/ `3 q1 _  O1 N; ^
嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
8 c5 C; h# [# D" F3 ^) m9 U8 d會著唔落。
& |5 i$ R1 q. E% U0 C
! |3 t" D: c/ Z9 s8 v# l呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   
, x% Y' B( n& p  o; G3 {% ?1 b- w呢啲制服連中碼都好少
( Z7 q% b# J2 g8 ^
1 W( y+ w% N0 \) Z8 A- Z
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
5 s5 x0 S6 V' D% t碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
% W% @7 s9 W8 |0 g3 R咗。
! _+ t; k% k6 r0 ~# M
* J$ R5 g) n$ d6 N% G[ 本帖最後由 mabelmeow 於 2013-11-13 11:02 編輯 ]

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   5 K) _7 M! B* }' d
* {0 l$ ~4 D( t; V; U
  U0 ]/ _. g" I; [* g* y& \
( p+ i6 K. C& p# o  f碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉! E7 T* ~# C- n
咗。
+ h0 Q# d8 s% s
6 R9 `5 t: D+ Q0 j2 s9 f眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
# c8 o2 @+ ]5 {' E! K( K$ U
% T6 N/ |- w) s/ c! L  |% z2 a1 O5 V$ E( H2 H( C. z! V
- j/ D, H% e8 g8 {碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉% ~' a) d% _: W. v
咗。
+ P- b7 O' s0 e) {/ p! ?
3 P1 Y" @2 }+ ~* W  U  g( e. @! K2 M啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表   
3 {; s3 I- R9 g( G你這套s size 有無28腰?
0 Z& U! D5 ?3 F: d4 `, B" o

: K5 d) Y  D: L( n& n有28吋腰。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   
4 |2 L& p' |, g! P' e
! ~3 T9 _, e  b) M' ~' l
$ Y/ `2 s9 R5 v中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
  a' A( k3 ]2 j" d碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉( o- P# k" x7 E- ?! ?
咗。
5 g3 ]  @( a2 O掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   , `5 b4 `5 V$ {' p

4 @, N- s) c1 M8 q3 N7 s% ^0 j掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
! t& i4 ?* u7 e! H6 U" {
% S* D- n+ ]; K1 S& {% c
我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   % j5 y- t1 H% |
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
- _) }( K% T$ J0 A+ u8 o5 @9 I, F
7 c( ?! R1 q* x你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試
, t4 `3 G6 d) f/ p7 v! `過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要
" u% K; h/ t& _約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉
  M$ q% \6 q, X. K! k8 N或捐都冇咁麻煩。