嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家cd時會唔會戴bra訓

大家cd時會唔會戴bra訓

1.會7 h3 i* X5 x! C$ {
2.唔會
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日日帶,食飯帶,行街帶,係沖涼唔帶

會帶~

當然會架啦…

當然會

唔會...被人發覺左自己都唔知咪死

一定會戴

in winter i always wear bra set and pantyhose  full set to sleep

引用:
原帖由 Jany 於 2013-11-21 23:15 發表   - S0 X2 [8 `3 H5 J
唔會...被人發覺左自己都唔知咪死
6 f! a# Q/ P* m( ~
8 ?2 P3 _  c  G/ B( O& n* R1 o
唔驚得咁多架喎!

你有無見到女係無帶bra

帶住瞓得唔好,成晚好似冇瞓咁。

引用:
原帖由 dick200711 於 2013-11-22 09:15 發表   
+ E5 E: |5 Y" I: n( f你有無見到女係無帶bra
. ]9 c: b4 n# q3 O; _. T/ ]7 }9 K; \) a' Z* {
這很難講耶,
) _( U! q  U$ O4 s, r露比的前任女友在家就不喜歡戴Bar,: o$ P7 j8 u3 r- b3 n( s, c  B
她說不喜歡胸部被東西束縛住的感覺 。

當然會

引用:
原帖由 dick200711 於 2013-11-22 09:15 發表   $ |1 S" n$ C$ p' m  A
你有無見到女係無帶bra
2 r9 v. X: ^; i) c8 s6 W  N0 t5 M; X7 u
咪係囉,係女人都帶bra架啦

引用:
原帖由 samou 於 2013-11-22 09:18 發表   
( S0 l- k: N8 L0 g( E2 u帶住瞓得唔好,成晚好似冇瞓咁。
! A5 R3 {5 |7 S  r: q
帶啲唔好咁緊啦!

女人瞓覺唔中意戴bra架 !

引用:
原帖由 梁山伯 於 2013-11-22 11:53 發表   
  `0 O3 N4 p% n. n女人瞓覺唔中意戴bra架 !
3 X0 x) L. p6 y& v, F, |# ~/ P: ~0 h! O4 U6 n2 E
yes I agree

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-22 11:55 發表   
. D1 a  I9 s1 a. l& {: D" r; B) d1 I: ]8 I8 K

* t8 p, n' N3 e% K6 J7 Cyes I agree
4 N) T+ J; y% K0 A
但係會著啲無咁緊既有pan底衫

老婆都唔戴, 我都唔戴lu~  W* ?( H# r3 z1 e8 G

9 ]% f& C# M$ k$ J! abtw, 呢幾日凍左, 我唔怕凍, 仲係背心短裙~ 我既手手腳腳都成為左老婆既暖爐~
阿女出左世, 而家全屋都係女~

我會戴!當然要揀家人去了遠行的日子。所以機會唔多。