嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家cd時會唔會戴bra訓

大家cd時會唔會戴bra訓

1.會2 \  U5 V% R( B$ x9 ?
2.唔會
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日日帶,食飯帶,行街帶,係沖涼唔帶

會帶~

當然會架啦…

當然會

唔會...被人發覺左自己都唔知咪死

一定會戴

in winter i always wear bra set and pantyhose  full set to sleep

引用:
原帖由 Jany 於 2013-11-21 23:15 發表   
) H: w: W/ n8 R  p8 M! x唔會...被人發覺左自己都唔知咪死
4 w. ]& O0 L% I# T1 e% p) f" I) _8 l. D: R' s; s7 d* ?9 u
唔驚得咁多架喎!

你有無見到女係無帶bra

帶住瞓得唔好,成晚好似冇瞓咁。

引用:
原帖由 dick200711 於 2013-11-22 09:15 發表   ( X; w& Q5 k- W1 |
你有無見到女係無帶bra
2 A& J3 e+ _6 P# ]5 M6 Z' b1 f, A$ y

% Q! p- v+ ?3 ?$ U4 Y, A$ g這很難講耶,
& h% U. |1 C2 t1 L6 @露比的前任女友在家就不喜歡戴Bar,1 P; }; o4 s1 {8 t( G
她說不喜歡胸部被東西束縛住的感覺 。

當然會

引用:
原帖由 dick200711 於 2013-11-22 09:15 發表   
, K& b2 t2 X, X" j& K: _你有無見到女係無帶bra
1 ^! Y4 E' i, g* t( _: t
- ~: r5 r8 a6 U. o1 [( V3 x咪係囉,係女人都帶bra架啦

引用:
原帖由 samou 於 2013-11-22 09:18 發表   . Q+ j0 h" e! r$ u6 ~3 F
帶住瞓得唔好,成晚好似冇瞓咁。
$ G; R! M7 o$ q* A
帶啲唔好咁緊啦!

女人瞓覺唔中意戴bra架 !

引用:
原帖由 梁山伯 於 2013-11-22 11:53 發表   ' Q# O% f1 G- P+ r; h% w; Z/ T
女人瞓覺唔中意戴bra架 !
& x0 W( i+ r% z4 n: r, _3 O8 a  p$ h, S7 d6 E+ L# B
yes I agree

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-22 11:55 發表   $ ^7 a+ d! M" `5 t  g1 }

+ U" @- ^' H( K# L" \# D# ~" a) ~8 |$ e; A5 p
yes I agree
" q: r1 s( c, I8 @6 c: N8 k
但係會著啲無咁緊既有pan底衫

老婆都唔戴, 我都唔戴lu~
! G6 ^5 C# Q8 m: d: v% P* _# P" H+ p9 O0 ~6 q/ x# k
btw, 呢幾日凍左, 我唔怕凍, 仲係背心短裙~ 我既手手腳腳都成為左老婆既暖爐~
阿女出左世, 而家全屋都係女~

我會戴!當然要揀家人去了遠行的日子。所以機會唔多。