嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係! R- d3 E, x4 G+ m. j
有時就全身都係
4 |: e+ ]0 a: b! S) I不過底衫褲就唔係8 d1 H" ^( T2 b  q/ g9 d  L& t5 ]
冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔# N% Q9 A4 s- ?3 z6 w
咁我其實算唔算cd緊? : r! O- @5 ^: i- N" k5 g
# `. e% i7 G7 ~: F
近期又開始想自己買藥食- l/ h: |( q: S- ?( F2 s6 B8 e
有一次行過見到萬零,屈人子有賣就好想買
7 j' N  E+ s! I不過好驚比人歧視 3 O, g) O" Z0 G; O" ^

3 M" S0 ?  T) T+ `1 ^. _有冇自己買藥嘅姐妹有係依兩間鋪買藥嘅經驗?
5 R# Q$ Q  ^* s0 Q% z5 X* V已經知道啲藥好傷身. c% O: a( J2 o" k
但係都好想好想試下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔洗返工返學?+ r9 j# n) V1 _& A0 v9 f$ v9 X
TAOBAO有得買雌激素

引用:
原帖由 愛.o 於 2013-12-7 09:28 發表   
( u  ]8 W6 R) t" b( w唔洗返工返學?5 I# r8 F0 S% q8 P  i8 H* t0 S
TAOBAO有得買雌激素
3 [- m1 W  u& d要返工呀% F8 _& I4 R$ N! x
不過taobao寄去屋企怕被屋企人發現

藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.& J# t4 D# Q  b9 a' G6 l
大家更加要小心 !!
2 r% S& g4 a- }) K( l寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.0 u5 P9 L0 k- M. @0 u  s
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.

回復 4# gila 的帖子

良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我們CD只當生活遊戲、情趣!千萬別玩到不能自拔!9 h2 h1 r' c. t$ u

0 d7 a; N7 y8 O- ^- V[ 本帖最後由 13funny 於 2013-12-7 10:22 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2013-12-7 09:51 發表   
/ a. U# O# C) d7 }( x; A藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.1 g! D, t* r  n( M1 g" B4 M$ @
大家更加要小心 !!
: E; ^* n4 W7 V" L# n+ c0 n寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.
0 C) @1 y( K, B' r$ f. D& Z. C% S都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.
5 v. j8 j) z( M: R藥房之類會唔會有?
3 {: j0 A$ S  F4 G: E5 ?但係要問佢拎
. p1 F& [8 H& ^" Q+ U# m好似好尷尬。。

引用:
原帖由 13funny 於 2013-12-7 10:20 發表   
. p- Q$ N5 f: H) ~, M- p! F良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我 ...
4 T0 R/ M. r) m& S我知用藥唔好+ z5 n' C% H# ]' e! E
不過我唔想睇醫生
# S8 J1 M4 ?1 i6 p# B, l; e6 L7 H唔想真係變性
2 r, h/ H" c1 J/ ~! |1 g! ?6 e! @! |! I$ K& |$ R
我做運動好易令身體變橫。。。

如果可以我也想呀,可惜家人不准

想清楚,乜亂試

一旦上心癮,妳下身那話兒痿縮至冇用,想清楚先好開始耶

食藥始終傷身同傷下面..
1 q' M( b5 J4 c& t4 N% ]你要三思..

日日都穿女裝但內衣褲吾係?3 P/ o+ q; ]  W5 p1 g
有點不可思議???8 v9 J! f0 X0 h. p6 V& T! |; e
其實女性內衣褲才是CD人士最愛, D7 c; E2 P/ I7 a+ g9 W: R
我長期都只穿亞婆底衫褲

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 11:21 發表   * a$ A& _' j3 R# {2 a

% T6 D& `: Q' o我知用藥唔好) Q+ d+ _; Q" }9 ^. A% A; I
不過我唔想睇醫生+ z; W3 L$ v8 P0 E: b- I" W
唔想真係變性
" F/ W4 V5 v7 ?! ^; D+ _! ?3 k0 C
4 e. F6 T. ~7 q  e( \7 b. Q4 J5 a我做運動好易令身體變橫。。。
5 @6 s+ c' z, x' [% X
/ Y4 `/ E+ u" J2 B1 ]' S唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...5 n: z' L" ?0 Y
基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-12-7 18:53 發表   
. b; @* l7 r/ \- w% |日日都穿女裝但內衣褲吾係?) r4 d# w* `4 ^6 V
有點不可思議???
. Q5 ~0 {1 P/ Y5 p6 h( r2 ^9 x其實女性內衣褲才是CD人士最愛
9 F7 D  Y9 k9 L( K我長期都只穿亞婆底衫褲
$ M+ Y. N2 f1 V因為唔想比屋企人知
# H' i7 J" S# \* v! }" I可以著女裝都係以舒服同襯衫做借口

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2013-12-7 19:22 發表   1 l0 {9 b; Z2 _8 B% C- w2 G' P! ~8 b
" U0 G7 H4 j/ F9 [9 x2 d$ O
. i' T  _1 Y8 g! C1 l
唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢.../ E" p6 Z8 d- D8 N& e* k
基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...
4 v3 O! a& z6 N2 G8 K' S- v  A; Q
我唔介意下面冇反應

好想去買但係又冇勇氣。。。

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 08:49 發表   
0 _8 S# v# f8 [4 ]依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係6 f( E$ s# t0 `# W% T
有時就全身都係
+ P7 l( t/ H9 |4 g不過底衫褲就唔係' _& }7 ^6 V6 W; o$ |7 L
冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔
( H8 a% E% Y- W2 Z; j; d8 J咁我其實算唔算cd緊?
- t, t2 ^, k/ t0 k1 E
+ f% T8 v$ i- m" z) d7 j2 I

9 I( O4 Q; B5 K8 o; o# Q, H反過黎講,如果有個女仔日日都著男裝,  C7 x) e, t* _
不過底衫褲就唔係
3 m7 t1 }+ }  f) {咁佢算唔算CD?# @: O5 q1 Q: V

' U- e! z: Q4 V0 j. q日日著男裝嘅女仔,香港起碼都以萬計啦!
1 R% L% y- z* M. I: d我從來都唔講CD呢樣野,D衫覺得舒服就著,2 G% u# }& D3 A: K
理得佢另裝定女裝!

男女裝只是人為服裝下的定義,只因約定俗成,令人覺得有標準答案。

回復 5# 13funny 的帖子

做藥娘請三思2 Q  C/ ~; \7 P- w  p
唔係話要食就食
/ r/ O3 N3 T" q: z- X" l亂咁食 隨時會出事架

can make fd with you?
& O2 f2 m% b5 Kadd me wechat: pep9yck