嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係; {7 h- S$ o4 Y/ B8 I+ a
有時就全身都係
% c' x7 Y( Z5 @% m/ A8 s不過底衫褲就唔係
0 t) L* X$ d& k  I: }冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔
+ p! w: w( Y/ \3 B$ |7 d* \咁我其實算唔算cd緊? ' }) _6 B0 t! D# }/ K

: `) t. T1 [) W+ x- }近期又開始想自己買藥食$ }) l* Y! f# `& z
有一次行過見到萬零,屈人子有賣就好想買6 q4 R4 m4 s( A' C% Q& T% h
不過好驚比人歧視 # A8 I$ M+ _: T0 Q5 C1 N0 c2 D1 W

2 l8 Q( m0 J/ m/ I! C: F有冇自己買藥嘅姐妹有係依兩間鋪買藥嘅經驗?
1 _: S  B, X2 l  y* A2 @已經知道啲藥好傷身
* u- ^9 W  [, i- Y) n但係都好想好想試下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔洗返工返學?
' z. N; g  \& l( u, w4 oTAOBAO有得買雌激素

引用:
原帖由 愛.o 於 2013-12-7 09:28 發表   
6 G3 M4 e. c4 W/ |% y- _$ |唔洗返工返學?; v% O/ A& s+ n, f1 z8 D
TAOBAO有得買雌激素
7 B, C' ^* h2 q3 v" o  |8 o
要返工呀
, j' J4 o) ]3 z+ J- Z2 L不過taobao寄去屋企怕被屋企人發現

藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.
6 S8 y& ^) v; L6 C4 i; X大家更加要小心 !!) v# j) L- h- ^6 I
寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.
+ ^3 k: Q0 E$ e2 t$ [# I都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.

回復 4# gila 的帖子

良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我們CD只當生活遊戲、情趣!千萬別玩到不能自拔!  q) d& B3 D, E# O& A7 m+ L: N8 n3 P
, ]6 D3 l. k- j" T+ ^5 y) p

引用:
原帖由 gila 於 2013-12-7 09:51 發表   
, w8 s+ ~8 z' s& ?5 P* h藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠." X+ v/ \9 G5 {& {) L/ y1 E8 O7 t7 d
大家更加要小心 !!
  \. _7 F; z: D/ B寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.# ~' C* _6 k2 y" K' M) m' N
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.
4 O1 Q  [* \/ K6 ~1 r
藥房之類會唔會有?6 y7 P& {+ W/ x" M, m
但係要問佢拎
( T, @3 P* [& O+ z好似好尷尬。。

引用:
原帖由 13funny 於 2013-12-7 10:20 發表   
1 ]4 s8 Z, G; C( z$ m' B5 I良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我 ...
( Y( B* h! ?! E4 d, q, v
我知用藥唔好
9 F2 d2 w4 o3 C$ }不過我唔想睇醫生
, X4 ~, ^" v2 U( g唔想真係變性3 a. i7 L' b) [( m

2 Q) S4 ?$ y) g9 h6 k我做運動好易令身體變橫。。。

如果可以我也想呀,可惜家人不准

想清楚,乜亂試

一旦上心癮,妳下身那話兒痿縮至冇用,想清楚先好開始耶

食藥始終傷身同傷下面..7 l, G3 G% g9 a; h" W
你要三思..

日日都穿女裝但內衣褲吾係?
. I9 o: z, I% Z8 p2 \( d- E有點不可思議???
: T$ e7 I0 F4 M, d3 `5 q其實女性內衣褲才是CD人士最愛
2 \. D! G8 m/ ]0 Q3 L5 R4 V: r我長期都只穿亞婆底衫褲

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 11:21 發表   
. X+ R1 p' i. f: e6 s  {
0 R$ h7 W2 O" R8 ^  p我知用藥唔好
; E. l3 `0 g2 R9 U- U不過我唔想睇醫生
& G& a1 u* N5 Z/ g; }4 Z) `唔想真係變性
  U' w8 D& T$ I) \- s% x1 C
' U/ ^/ A5 Y, K# l) X6 ?# v/ L3 Q( P我做運動好易令身體變橫。。。
/ |7 r  g& F* W- o! b" Z
" f/ n# r, k; m, P
唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢.../ `: P2 j% J4 n7 ^# Q5 Z7 u
基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-12-7 18:53 發表   $ v6 m% u/ ?# x; {/ i9 Q# C9 r* ^
日日都穿女裝但內衣褲吾係?2 O; ]$ v& E7 [4 A1 c
有點不可思議???, d9 j0 F. c; @! N7 |1 z, G
其實女性內衣褲才是CD人士最愛
  H. s, ^1 T- c' I# {% x我長期都只穿亞婆底衫褲
9 e4 B1 c# r  b  ?3 k9 H  v; R
因為唔想比屋企人知
2 S; G# |  q7 i8 w+ h8 V可以著女裝都係以舒服同襯衫做借口

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2013-12-7 19:22 發表   * ]% h) D, {) c- h, J9 I

: W$ J  x$ o  w# `' {2 _# d3 N& E. x7 V) ?! b6 K
唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...& n. i0 a+ ]7 @- {: N
基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...
: L" Q# M- h# H: T+ y# Y我唔介意下面冇反應

好想去買但係又冇勇氣。。。

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 08:49 發表   1 o( F  y: r/ u) V! S
依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係0 }6 Y4 r* {9 r- m7 c
有時就全身都係/ F* e; @6 E. T* r+ l) U
不過底衫褲就唔係- f+ n( ?% [& q1 I6 f7 @
冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔
; a" e4 S  V  k. T" f" z8 V咁我其實算唔算cd緊? - @5 l4 k4 R- s
0 P3 L/ @/ y, f6 ?
: t4 `" q: c* v1 w' C- Z9 J0 H
反過黎講,如果有個女仔日日都著男裝,
) o3 {' }  o9 }- M" {/ t0 t不過底衫褲就唔係
1 T1 Z: ]* D' c咁佢算唔算CD?
, P0 H7 I, U+ Z  N1 [7 W" \1 a3 u5 g
! `7 o! e8 B: i# I3 }+ P8 Q日日著男裝嘅女仔,香港起碼都以萬計啦!6 c" F0 ~) f6 D
我從來都唔講CD呢樣野,D衫覺得舒服就著,, ?- J# d5 Q; J" X/ M) A% k' \
理得佢另裝定女裝!

男女裝只是人為服裝下的定義,只因約定俗成,令人覺得有標準答案。

回復 5# 13funny 的帖子

做藥娘請三思
4 }# `, z& T+ w- J- d2 q6 E- {唔係話要食就食& w6 u& a5 ]$ p- T/ k  \$ ]
亂咁食 隨時會出事架

can make fd with you?/ a- \: _3 ^; a' x
add me wechat: pep9yck