嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係( T  o* b, \, ~. q$ i; J
有時就全身都係
3 u. D5 b2 _1 J1 e' |8 a% L5 N不過底衫褲就唔係4 m9 }/ o( r: p9 \; s8 V6 Y& H
冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔3 p. A0 U7 G# E/ w, y
咁我其實算唔算cd緊?
$ L( W: I) J/ w8 ]# H, I" N' S5 t' i
近期又開始想自己買藥食, F" \" ]9 z5 {
有一次行過見到萬零,屈人子有賣就好想買, [7 B9 L: {+ L/ J5 q1 u" M4 @
不過好驚比人歧視 3 P$ I- M% g2 q9 Q8 \

# c# r# B3 O4 w2 ^有冇自己買藥嘅姐妹有係依兩間鋪買藥嘅經驗?7 a' g9 U5 K8 z5 v' F
已經知道啲藥好傷身5 ~( T& m& n; y% [4 U  r6 |
但係都好想好想試下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔洗返工返學?8 T7 U$ l4 ?$ G8 v2 u) R
TAOBAO有得買雌激素

引用:
原帖由 愛.o 於 2013-12-7 09:28 發表   
0 |- t  Q$ f9 `; P7 K唔洗返工返學?
! R5 M/ x# h/ T9 i5 g9 uTAOBAO有得買雌激素
3 U* Z7 j2 g( S$ m( A0 n* a4 M要返工呀
8 E% z7 ]. p9 g/ K1 ~, j9 g3 S不過taobao寄去屋企怕被屋企人發現

藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.
5 u9 S; B- Y2 Y& x7 ~  ]大家更加要小心 !!) Z9 G2 ?1 ^  _9 E6 ~( q; S" d, m) Q
寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.
: d& p2 x2 Z1 p都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.

回復 4# gila 的帖子

良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我們CD只當生活遊戲、情趣!千萬別玩到不能自拔!* d: _! |, j: P+ E8 ^- M4 o
3 f! n. ~2 |, L" v

引用:
原帖由 gila 於 2013-12-7 09:51 發表   
9 u& Q' h; Y$ v! B* K藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.
& e$ ?7 M, U6 M! x. E大家更加要小心 !!. P+ ?1 X3 x) B$ Q+ v6 n: g
寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.5 z1 Y- Q6 n" D3 M* m" r
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.
4 L6 d, p# j4 G  K藥房之類會唔會有?
* y' h# J& \$ _# O" g$ m: P$ `6 @但係要問佢拎, q1 T' H& o% g  ~2 t' _& L
好似好尷尬。。

引用:
原帖由 13funny 於 2013-12-7 10:20 發表   
0 V* U) _) T$ t- [3 Q良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我 ...
% @6 G5 `# M1 J  I* b# q3 I/ W& Z' o
我知用藥唔好- Y" S2 b) o( r$ F" t
不過我唔想睇醫生8 m9 O4 w9 {' l7 g3 `8 a9 m8 \9 v3 v
唔想真係變性
5 C3 A: R' v. x* I
( }0 g0 c5 I" K" Z# }我做運動好易令身體變橫。。。

如果可以我也想呀,可惜家人不准

想清楚,乜亂試

一旦上心癮,妳下身那話兒痿縮至冇用,想清楚先好開始耶

食藥始終傷身同傷下面..' h( k' e# _6 {* B' D  i
你要三思..

日日都穿女裝但內衣褲吾係?
6 S1 [( ?3 |0 \1 G/ ]$ [$ G有點不可思議???
) m# v8 A, S$ N3 ~9 d+ C3 r& b8 y/ _( G7 K其實女性內衣褲才是CD人士最愛5 R* Z1 [' K6 o9 @
我長期都只穿亞婆底衫褲

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 11:21 發表   % U" A9 j8 k8 C! }. c2 X4 n5 \

0 r& }. y" B! w我知用藥唔好0 X9 S' s9 ?' H& v; z
不過我唔想睇醫生8 k  g( D3 p' @7 N  Y- R& C
唔想真係變性
; L, A! @2 ]6 D7 g( n8 Y6 S' P1 R: k' @2 r* O
我做運動好易令身體變橫。。。
% H9 |; _. H9 q1 S& {
: M' V6 d; O9 W5 t. L7 m
唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...
- q6 M8 U, g- h8 Z/ [7 J6 N基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-12-7 18:53 發表   
  r) f/ K& a& j- h6 f! Z7 v+ q) S" r日日都穿女裝但內衣褲吾係?  |( m* V" I  ^2 C0 Z5 {
有點不可思議???+ a% t5 M7 u- s" E1 v8 D
其實女性內衣褲才是CD人士最愛
: O0 f8 q7 F9 }6 G  h; ]我長期都只穿亞婆底衫褲
, ], s5 ]. O: s9 \) W* k# K
因為唔想比屋企人知
7 }( Y* Z" C5 f/ u# c" o( ^可以著女裝都係以舒服同襯衫做借口

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2013-12-7 19:22 發表   
4 h- y& e4 E) M( _: x1 f2 C+ l/ e; E9 d
" f7 K/ l- w* j4 r
唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...8 Z1 r2 Y2 f: w$ M. l
基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...
7 f4 D! C2 n7 _/ \; H! g9 C
我唔介意下面冇反應

好想去買但係又冇勇氣。。。

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 08:49 發表   # l3 b  k% s% o
依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係$ U  H+ D8 a% O; z5 h
有時就全身都係
. B/ j5 B+ c4 ]6 i: N不過底衫褲就唔係
  [6 V( c& t$ Z7 _/ d冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔
; _% b- a$ K/ Q: P2 a9 h. Y咁我其實算唔算cd緊? " J% e* n' U/ |$ r0 z- ]& M
3 B# B' E3 b- s
9 H9 u) s; D7 L5 K4 J% M. E+ L
反過黎講,如果有個女仔日日都著男裝,
+ W8 Y6 {2 I) `. b; s不過底衫褲就唔係- B5 T# r0 A  S$ ]/ A1 N9 d
咁佢算唔算CD?
( u$ E4 }0 f$ W  A2 s$ u6 S0 m3 s+ z
日日著男裝嘅女仔,香港起碼都以萬計啦!$ Z, C3 _) u! K1 K$ N. w. b* M
我從來都唔講CD呢樣野,D衫覺得舒服就著,
4 k1 s, Q! ?, s+ |; y; _( P* ^理得佢另裝定女裝!

男女裝只是人為服裝下的定義,只因約定俗成,令人覺得有標準答案。

回復 5# 13funny 的帖子

做藥娘請三思4 ^8 }" k1 v' f2 j. a2 L5 V
唔係話要食就食5 M. m+ |4 p: \' Z6 T# Z: H. ?
亂咁食 隨時會出事架

can make fd with you?; R# q6 j+ p6 T0 s; O( n
add me wechat: pep9yck