嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係+ B+ ^" `' ?+ \8 X
有時就全身都係1 X" i, A- }' I; r$ N
不過底衫褲就唔係% a) w  V! p5 ~
冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔" q. k  V2 ^! J3 ?7 M1 r: N
咁我其實算唔算cd緊?
" i& Y* n# e+ F" n# C5 M
' M4 I4 d1 S9 n+ B  o近期又開始想自己買藥食
, {* C% v* z9 {0 Z6 @有一次行過見到萬零,屈人子有賣就好想買, E6 i) N& G) z. W1 N
不過好驚比人歧視
9 ?$ G; u% D4 i; Q* t" G# m6 r3 y/ m- z0 M
有冇自己買藥嘅姐妹有係依兩間鋪買藥嘅經驗?
8 e6 Y0 h2 Y3 ]; z8 z已經知道啲藥好傷身$ `9 |. |+ M" x, U8 f0 Q! j* r0 H/ P
但係都好想好想試下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔洗返工返學?
0 G4 v3 v. W: N: v0 \2 BTAOBAO有得買雌激素

引用:
原帖由 愛.o 於 2013-12-7 09:28 發表   1 S' o; a6 z( }: U5 t
唔洗返工返學?
' v8 P" Z, J7 y+ NTAOBAO有得買雌激素
; d* z5 ^- a) Y9 |  t! A+ u- _: {
要返工呀( C+ l. q2 X# l' A
不過taobao寄去屋企怕被屋企人發現

藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.
# ^; c# y  u$ \* a1 T7 y1 Q2 ?大家更加要小心 !!
6 \5 l6 H) m0 H8 I$ Z- N3 T寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.
- R2 n" q- A: Y& }" h) W3 e( W2 q都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.

回復 4# gila 的帖子

良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我們CD只當生活遊戲、情趣!千萬別玩到不能自拔!
6 ~( Y5 d( J( C, Z  P! u5 k, s4 w7 t( V  k1 M/ M2 q

引用:
原帖由 gila 於 2013-12-7 09:51 發表   
- |: p- R' ?4 @. Z/ N藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.$ f1 K, f* g2 c$ u2 e# T2 ]& R
大家更加要小心 !!! I, d% N) k4 h5 h0 e( l8 i
寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.2 q& |* Q3 o, w1 c& ~
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.
& b  L: U; T1 ]' C
藥房之類會唔會有?" I. N  m5 Y* t4 b  D) g; z1 [% x
但係要問佢拎
1 J/ e: C+ I1 A, U) S& H好似好尷尬。。

引用:
原帖由 13funny 於 2013-12-7 10:20 發表   
4 S9 Y# i/ D- h2 O1 e: g% h良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我 ...
9 H9 a4 M4 ~7 s/ q8 Z我知用藥唔好
. k' b* k( x! A& P- f# \$ v$ a不過我唔想睇醫生  [( L" v' X1 x. s  n1 z
唔想真係變性8 h3 R5 I) Y! q! X& {5 e1 M

: T8 P0 l" G! F$ @: x. P' E" ^: Z我做運動好易令身體變橫。。。

如果可以我也想呀,可惜家人不准

想清楚,乜亂試

一旦上心癮,妳下身那話兒痿縮至冇用,想清楚先好開始耶

食藥始終傷身同傷下面..$ P4 b- u' u: Q2 F+ M: H% X
你要三思..

日日都穿女裝但內衣褲吾係?0 y' |. O$ b  n8 c
有點不可思議???
' z8 n& k6 e- @4 j9 u9 `其實女性內衣褲才是CD人士最愛
* V: N9 f0 F4 N' s我長期都只穿亞婆底衫褲

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 11:21 發表   . i% j! v' a  L; M/ Z5 {1 H
0 ^1 N! T# Y- b! X7 _
我知用藥唔好
4 ]- c0 R( ?2 `: h! a$ u8 x5 p不過我唔想睇醫生
- o/ `$ E; A% P1 _唔想真係變性
  n! }: D: R1 W6 B" L  j% b; S* f. ^; |; j1 C
我做運動好易令身體變橫。。。
! M8 F/ K/ A$ g+ @1 a
4 q* E. L% `1 h* ?4 K唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...' ?8 z' r, t% M+ g$ E7 ?
基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-12-7 18:53 發表   4 B3 |. y0 A4 y+ h$ M2 i" I
日日都穿女裝但內衣褲吾係?6 x' ~0 H: P3 S" K2 _% }4 {7 `/ c
有點不可思議???0 x+ w( P( G* ?$ q9 `. o
其實女性內衣褲才是CD人士最愛: ]5 c; ]) \1 e  t: t8 I- {
我長期都只穿亞婆底衫褲
6 U* _, T7 @  L; `因為唔想比屋企人知
* T5 c- p" F: |: Z5 I- k可以著女裝都係以舒服同襯衫做借口

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2013-12-7 19:22 發表   
5 g7 R3 U7 Z1 ^- h/ b
# \& B$ |3 i7 G" |; m1 O. B
- }, \( N  O2 x3 v/ @  ~/ y& E唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...
  L6 V$ w) B8 D基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...
+ N1 N+ s" x/ O0 m* C3 R
我唔介意下面冇反應

好想去買但係又冇勇氣。。。

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 08:49 發表   
: g% _1 [* ^7 G, R1 [依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係
& x' f, o/ w2 z5 v- K有時就全身都係0 K! u* e& [, b  L) x5 j' b% O
不過底衫褲就唔係! B5 F. U( Q3 a) N7 M: q: S8 t/ y- f
冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔# N1 P# F7 @) v0 U
咁我其實算唔算cd緊?
& O2 y- a. t% o8 V1 Y; p4 C
6 O% p: M+ v$ X# [& p
8 j' x2 w: ~1 a$ n) r6 ^/ D
反過黎講,如果有個女仔日日都著男裝,
! P' _0 `9 w9 s不過底衫褲就唔係
  x. q* Q; ~8 s6 R1 N5 F咁佢算唔算CD?
% b7 ?7 P. r, n! A# X% C) D! Z7 M* p7 T! T, Q4 {5 K# T
日日著男裝嘅女仔,香港起碼都以萬計啦!
; p( B$ c" S  J9 [4 L我從來都唔講CD呢樣野,D衫覺得舒服就著,
6 l& l5 F/ M0 \8 V( @理得佢另裝定女裝!

男女裝只是人為服裝下的定義,只因約定俗成,令人覺得有標準答案。

回復 5# 13funny 的帖子

做藥娘請三思
- Q9 u0 ^2 F, A1 t2 @唔係話要食就食
* L' ?* h/ `- L9 ?  y  I亂咁食 隨時會出事架

can make fd with you?
" v& a; C0 L# G$ i# p' u" |add me wechat: pep9yck