嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係
8 k0 k# U1 B1 V4 l$ n% K7 |) i$ X, T有時就全身都係
/ N- q- I/ a1 ~$ v; k) }6 j, y不過底衫褲就唔係
5 s* j. `2 `- h/ W2 I4 j3 d冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔7 Q- m+ V' q6 s  i+ z
咁我其實算唔算cd緊? 4 ^9 @( F' n& G: K8 l! K! n

; s3 g1 d; p2 r. T  ~/ }( v近期又開始想自己買藥食
- d2 J. M* ?7 R8 Q: s% M* G有一次行過見到萬零,屈人子有賣就好想買
+ O+ F1 R5 y" l1 m9 o$ w- L: i不過好驚比人歧視
# M  ~0 |; j3 G: V1 r% }- I' x
有冇自己買藥嘅姐妹有係依兩間鋪買藥嘅經驗?
% v7 a8 _% i& x2 A已經知道啲藥好傷身
; \6 u1 ^/ D" f, J  c  m, o* ?( j但係都好想好想試下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔洗返工返學?2 K4 A: k' w1 J; n% G1 _
TAOBAO有得買雌激素

引用:
原帖由 愛.o 於 2013-12-7 09:28 發表   ( W; c# F. J: t
唔洗返工返學?
" c; g3 t" j: ~' h1 \7 n- \TAOBAO有得買雌激素
# ]* w/ j% H; c) r1 Z: H# c要返工呀8 t, B' h! h; s! G) d
不過taobao寄去屋企怕被屋企人發現

藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.0 z. p3 V* A3 i2 K& U0 \! A3 M
大家更加要小心 !!
: M- ~) f% [7 H6 [( n5 W寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.2 k! C3 d7 n; C6 g
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.

回復 4# gila 的帖子

良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我們CD只當生活遊戲、情趣!千萬別玩到不能自拔!
/ z. l6 Z$ C0 a) k" w8 H% ?8 A8 t# m# j+ n7 l7 W3 C

引用:
原帖由 gila 於 2013-12-7 09:51 發表   / _8 D4 H+ n5 t1 F  ^8 U6 K  y
藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.
$ v# t4 \8 c- Z) M; M大家更加要小心 !!& R+ }3 d& P2 k! Z/ G0 U( E5 `
寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.
' w% w7 D% i6 b1 H% i2 _都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.
2 r/ H( [# \, R4 C8 s( ^) H- g/ b6 g) a
藥房之類會唔會有?$ ^5 |& N. ~$ O+ U. J
但係要問佢拎" P3 S% h% R4 j* w) |
好似好尷尬。。

引用:
原帖由 13funny 於 2013-12-7 10:20 發表   4 a$ m+ R8 F9 Y$ {! l0 m# Q
良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我 ...
' \& c. e2 S# W- G7 u我知用藥唔好1 n7 m2 q4 O6 r$ Z
不過我唔想睇醫生6 [5 k9 D5 f& j5 j8 Q; M
唔想真係變性
: j6 n( o, d& T7 w& @1 u$ h' Y( N& f+ _
我做運動好易令身體變橫。。。

如果可以我也想呀,可惜家人不准

想清楚,乜亂試

一旦上心癮,妳下身那話兒痿縮至冇用,想清楚先好開始耶

食藥始終傷身同傷下面..3 v( n* r2 n  I6 H7 @
你要三思..

日日都穿女裝但內衣褲吾係?0 y, ^/ ~: j+ r! s. ^6 h  Z4 M; s6 \
有點不可思議???% u( Y$ F2 M# C, l$ R' t& d
其實女性內衣褲才是CD人士最愛* {8 v7 r+ D* {+ a' B& G- t: \/ d( S
我長期都只穿亞婆底衫褲

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 11:21 發表   
# V9 @2 u1 _* ?7 t
5 L' ]* Z  e# T. v( Q我知用藥唔好0 i) \( }& y- \$ N; x, v
不過我唔想睇醫生
- Q- K& @+ H1 s- [" b6 [唔想真係變性
& S' T  T: ^( I6 T+ z; B6 w4 H# B- V; S6 m( Y7 K
我做運動好易令身體變橫。。。
: c2 k+ j! c% c  ^
, w0 B+ E7 [) F唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...
) g! V; F# \/ n8 f, U' u基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-12-7 18:53 發表   % |7 @- b$ t! S& w* O: \  ^* h  n
日日都穿女裝但內衣褲吾係?
7 N# Y& P4 \" a1 M- K& u( A8 \9 `有點不可思議???  X  }5 a0 m: d7 p6 d: |! F# r# Q0 g
其實女性內衣褲才是CD人士最愛
* @$ K" W4 m8 h0 j2 p  @3 Y: u" X8 x我長期都只穿亞婆底衫褲
9 ?! f/ G' W) m因為唔想比屋企人知
) I# I- j, j! j/ I1 j可以著女裝都係以舒服同襯衫做借口

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2013-12-7 19:22 發表   
7 n3 F( q  R  T* y0 j$ L# }3 l/ b/ U% \: p( M+ A4 x
) R% e+ X$ f% V
唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...
. T4 r  u0 X+ ^& T: c& }* @; ]基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...
9 C4 I3 C  o7 D( y! f, {! G  A, o0 c
我唔介意下面冇反應

好想去買但係又冇勇氣。。。

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 08:49 發表     h* ]# M& n% S
依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係
9 }' O' R1 _( C* q  e4 V有時就全身都係/ N1 l6 j9 w! o0 S
不過底衫褲就唔係
0 @$ r5 e7 U6 w4 a冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔8 R" u, {+ K2 w: N5 L
咁我其實算唔算cd緊?
' u9 Q( K) j% v
$ O( I& L" ^2 C, M6 T; S% d

3 Y! @# l# `$ ~' Q9 `1 g反過黎講,如果有個女仔日日都著男裝,
0 [+ \/ N, `* i9 f不過底衫褲就唔係
5 P5 Q5 }/ B$ a; k! Y咁佢算唔算CD?; a4 Z5 a$ v4 f" R

/ Q/ n1 G' R: {6 V+ v6 V( C0 H日日著男裝嘅女仔,香港起碼都以萬計啦!
. L" M+ H% f3 m  e3 F我從來都唔講CD呢樣野,D衫覺得舒服就著,
: p+ Z# x* E2 h9 s& o0 V' D理得佢另裝定女裝!

男女裝只是人為服裝下的定義,只因約定俗成,令人覺得有標準答案。

回復 5# 13funny 的帖子

做藥娘請三思
" M, G. l) P* i6 W. @% @$ g唔係話要食就食# b8 Y1 u* _2 v
亂咁食 隨時會出事架

can make fd with you?
% Y6 |) O! e0 O% |# t# Aadd me wechat: pep9yck