嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝

依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係
9 c' Q' L! R3 ~& n8 u有時就全身都係
7 Y" F) v0 ?+ H3 y& P$ }不過底衫褲就唔係
& p4 K. }2 h% o% e6 y0 F7 [冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔( x: v2 \# j$ @/ n; [- z) H! u
咁我其實算唔算cd緊?
0 q0 M% Z7 s' P1 b- ]
/ L! }; H* R) ?$ Z6 V近期又開始想自己買藥食
6 m( R4 y3 e! H6 x! H( e有一次行過見到萬零,屈人子有賣就好想買
1 p- q) V3 O2 R8 Z0 L: G8 B" r不過好驚比人歧視
5 {8 a& D1 m% t; A) v. S7 z" _: G  @
有冇自己買藥嘅姐妹有係依兩間鋪買藥嘅經驗?- i+ I- J6 u2 E8 x
已經知道啲藥好傷身7 Q" l* U8 h& F6 j' U# y& e% P' n
但係都好想好想試下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔洗返工返學?
+ S# I# V. j( ^: p' X( n! {- V* \: P% OTAOBAO有得買雌激素

引用:
原帖由 愛.o 於 2013-12-7 09:28 發表   
* H; n5 f3 Y* u! b唔洗返工返學?
: }; z( N' m& Z1 ZTAOBAO有得買雌激素
8 a' `, D* z) e. g1 R7 c3 i+ e
要返工呀
( O: ?! H& w5 T不過taobao寄去屋企怕被屋企人發現

藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.
6 B& I- `: v- g6 a2 z# E大家更加要小心 !!
, N0 s, h7 x/ E4 d5 t( Y( v寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.6 D2 n0 S  H7 w$ t$ I$ l. S
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.

回復 4# gila 的帖子

良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我們CD只當生活遊戲、情趣!千萬別玩到不能自拔!
3 Y# d; \8 m$ U# g4 d* x" B, b8 }: g2 A4 ^6 G. s% b- c, \  b( O

引用:
原帖由 gila 於 2013-12-7 09:51 發表   
" r+ t+ u( z2 `$ i, ^藥呢樣野, TAOBAO買未必可靠.
1 G6 [' O# ^3 _大家更加要小心 !!# J$ m, q; ?; C; u2 f) w5 z4 N
寧願貴少少, 建議到市面零售點或有信譽的訂購點比較安全.2 N0 A- p& U, |& w9 k7 T  ?/ r& Z
都係一句, 小心, 不要濫藥, 壞了身體就麻煩.
. F- i" d; e  d  k2 z/ q6 h
藥房之類會唔會有?
9 [: L. M; w/ Z4 U$ |但係要問佢拎
" g  g; `9 s* ~! z+ z# |/ w$ o1 T好似好尷尬。。

引用:
原帖由 13funny 於 2013-12-7 10:20 發表   
3 q( j  f( G8 [& M; F, d1 G良心說話!咪濫藥!要真變性就睇醫生!我朋友只是運動谷胸肌谷大唔谷實!所以夾出來有波!肌肉可局部續習!你睇打波左右手大細不同就知!我朋友原先CD是生活壓力大換個角色離開現實減壓!大部份時間生活是正常的!我 ...
/ F4 [$ \# ]; A6 N6 u6 _我知用藥唔好. Q; W! X1 j7 Q2 Q; C3 S
不過我唔想睇醫生
; P. O2 \5 X' I0 M唔想真係變性6 ~1 v5 B& ^- N' |4 I0 S

' _. P# R) h1 O5 N我做運動好易令身體變橫。。。

如果可以我也想呀,可惜家人不准

想清楚,乜亂試

一旦上心癮,妳下身那話兒痿縮至冇用,想清楚先好開始耶

食藥始終傷身同傷下面..
4 }8 A$ t$ Z5 o7 u+ B/ \% ~1 U你要三思..

日日都穿女裝但內衣褲吾係?
* ~& q4 O0 [4 M+ k- u! z有點不可思議???
+ P6 n4 V$ a& z+ G$ L% Y5 A其實女性內衣褲才是CD人士最愛
# m7 o4 O0 ^9 S我長期都只穿亞婆底衫褲

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 11:21 發表   , \8 s/ o, [) ~0 [- V1 V4 E* n

# ]& x/ B5 g7 o1 p我知用藥唔好/ [9 W2 B2 n1 Z9 ^: t! `
不過我唔想睇醫生
5 [. |! u- S0 s% j. O) {唔想真係變性7 n; |8 c/ A  |, h& t8 ~& i
7 K# Q: n( g/ L% d5 ^/ `8 l4 u
我做運動好易令身體變橫。。。
7 w+ g: m7 {& r* Y% y. ^
. j# A: ]# d; Z+ s- G唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢...
5 C2 Q* A+ Z. S5 R2 u7 X, V  M基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-12-7 18:53 發表   
8 U! [) j0 ^  F# t' U6 E2 [3 c日日都穿女裝但內衣褲吾係?9 K( [3 J5 N( J2 A% a) J/ S8 w& X7 R' y
有點不可思議???) X$ |/ B2 ?9 R( }
其實女性內衣褲才是CD人士最愛! p# P% `. C4 u# _
我長期都只穿亞婆底衫褲
3 z, c9 ?6 {, s8 A0 V因為唔想比屋企人知- T  I* X( V) O  R4 g' w( e
可以著女裝都係以舒服同襯衫做借口

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2013-12-7 19:22 發表   
! R8 \$ Y1 q' m
2 x; U9 I5 Y% N2 K, ^! n( H) v% T" N5 l- Q+ A1 A+ F) r9 c3 @% x# V7 e
唔係真係想變性咁用藥黎做咩呢..." ^. M4 r" @2 }- [3 P& T; g) B
基本上正常黎講食到下面無反應之後個樣先有機會開始變...
  p9 ^% ?( z3 b; Q我唔介意下面冇反應

好想去買但係又冇勇氣。。。

引用:
原帖由 夏路兒 於 2013-12-7 08:49 發表   
. s, l' X/ n! x$ N/ g依家基本上日日都著女裝,有時只有衫或者牛仔褲係
8 v0 q) e1 W7 H7 N$ M有時就全身都係2 F/ y; ]- U* S! p* i
不過底衫褲就唔係
8 `0 Q9 E5 Y: X* t冇化妝,但係本身樣貌有些少似女仔. O6 j4 ?5 T) r, [% W
咁我其實算唔算cd緊? : N% D* F4 s, z/ O7 O) T3 `
! j' U( i: R6 [  o+ `! _
- w# K/ h; W$ Y6 n- ^* `. F1 Z
反過黎講,如果有個女仔日日都著男裝,
' p7 q- [- N/ n8 m不過底衫褲就唔係% D2 ]8 N/ h# b! v4 w; u- m
咁佢算唔算CD?
/ `% S2 L2 k; z+ m+ n
! V" e" S# ]- N/ Q$ ]$ J日日著男裝嘅女仔,香港起碼都以萬計啦!
6 c4 _9 S/ M7 _8 M; S8 j+ E我從來都唔講CD呢樣野,D衫覺得舒服就著,) J! _) i5 B* y
理得佢另裝定女裝!

男女裝只是人為服裝下的定義,只因約定俗成,令人覺得有標準答案。

回復 5# 13funny 的帖子

做藥娘請三思! ], R  @- }3 k8 o
唔係話要食就食
8 E4 w# p' f9 @0 t* f亂咁食 隨時會出事架

can make fd with you?
% L1 Q! W9 w; R6 Iadd me wechat: pep9yck