嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人想買女性用品?

有冇人想買女性用品?

有冇人想買女性用品?
覺得好的就按一下感謝吧~~

u are girl?
i love bra

係喔!鍾意Shopping,所以樣樣野都買左好多,但著唔哂同用唔晒。。
( K2 P: n5 `& z6 z全新咖!你o岩唔o岩?

係喔!鍾意Shopping,所以樣樣野都買左好多,但著唔哂同用唔晒。。
8 k. M, f# @* p' _9 _全新咖!你o岩唔o岩?

哈, 你去購物區開po 賣吧, 應該有唔少人想要既

妳有什麼??

回復 5# Sherman 的帖子

佢地要新定舊?2 x) f2 V# E' a
張相係你?教我化妝得唔得?

引用:
原帖由 CD-sa 於 2013-12-22 17:54 發表   
( c2 w' V( P3 u' {/ g妳有什麼??
& P( Q, t; t/ G
7 N; T2 O% ^. s2 B" N?你想要乜?

引用:
原帖由 CD-sa 於 2013-12-22 17:54 發表   
7 E6 ?$ N/ T/ v- f3 d/ B妳有什麼??
$ v& m( X! ~% x! ^: |$ X3 k, m
* Y5 I8 C- ]) G: c
?你想要乜?

回復 5# Sherman 的帖子

佢地要新定舊?
4 O, j  ?/ G! {8 o% i& e% ~張相係你?教我化妝得唔得?

回復 9# Karen6441 的帖子

想知有什麼再決定, 可以嗎

引用:
原帖由 Karen6441 於 2013-12-22 19:18 發表   % S$ `( C7 m& K* D8 R  Y
佢地要新定舊?
0 L' T' H7 G# F2 ^* j7 t) D9 D張相係你?教我化妝得唔得?
( t. R; Y0 I1 D( R  X  a& q' ~你今年幾大先??  化妝其實真係唔係好需要特別教架wo

引用:
原帖由 CD-sa 於 2013-12-22 22:10 發表   . B: _; G4 m8 h& G4 s/ B7 W
想知有什麼再決定, 可以嗎
! S' k! S- R0 S, H6 B
; y5 y" E+ ^! ~; w$ y( y
好丫!PM我……

引用:
原帖由 Sherman 於 2013-12-22 22:12 發表   
5 C& E+ W, @% V, R1 a5 O, @: m/ S
你今年幾大先??  化妝其實真係唔係好需要特別教架wo
" B3 J2 u& U6 q; `
# {- A3 x7 H( _2 l* ?6 e. B& ]; q2 x
其實都廿幾歲咖喇。。$ F; x! J) a- U
但我完全唔識化妝丫嘛!你地有研究d……
2 ?2 q- v0 W9 C+ S- J' L; j我地一齊shopping 丫

有何好东东?--------