嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under9 t& \5 k: w7 Q5 \# Y2 c1 w! Z
但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)
1 S. d+ f1 p7 d3 d同埋佢d 底底有d做特價只需39一條,而且質地好正,又滑又薄又好有彈性
1 G- b' U  Y3 r' @$ @其實仲有一款bra想買,不過買完上面果幾樣野都使左成千蚊,無錢再買! ]# G6 h  s. d! l
大家有興趣可以去睇下+ @& W& u6 c& b% _2 F3 b
0 W* v9 x1 @" j$ T; B
PS 激死我,我昨日買無折,今日買兩個bra送三條裝底褲,激死人喇!
& r! @  {! F3 J9 ~% n5 m- A; g
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-1-15 18:45 發表   8 V: q" C: ^9 O0 c9 `" O; {) s
最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under2 N- B. u6 Q0 g% P8 F
但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)
5 x4 ^9 H' X2 ?. k3 y: F/ `* b同埋佢d 底底有d做特價只需39一條 ...
8 `* T1 d7 p% R6 F& J! c5 c( q! Z6 ]* m( x/ [  A9 S2 b
CNY sales ?

可能係啦

有冇相睇下呀?

photo please................

遲少少影上來

加圖了

oh very nice I love it
i love bra

係TAOBAO 定門市買

我昨天係坑口唔見有平左

佢D內衣褲幾靚

第一個幾正呀~~~~~~~~

在那間分店買?
2 x& |' g. Q1 e1 I) L/ _. |6 o好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。

補圖$ G- b- D! |+ J0 c7 Q$ c8 X7 q
( T+ A) W1 M8 y7 j* i! S# U
7 I. v: u& A, T8 ?( a. j& ~

, F+ K* C0 I' _3 ?" \( y- K
( }: x2 x# _, l3 G! {5 v- @+ h2 t# D; o3 k) N4 N# v* [6 L8 Q9 ~4 P
6 Q  n4 [- n* W

. m/ o$ a3 J3 I) F% F" J& h6 a! R. |- l- S2 O5 g
唔知點解無晒D描述  x% ?& v3 y4 I: \

) m( e- o% o: g- g) Q2 X[ 本帖最後由 silkypanties 於 2014-1-19 10:37 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kristy1234 於 2014-1-18 04:32 PM 發表   % v; F2 b; l. l
係TAOBAO 定門市買
; f4 d& G: J, J9 v

1 j9 \$ z4 M, t5 n& j6 }銅鑼灣門市, 12點幾唔係好多人

引用:
原帖由 KR7723 於 2014-1-18 06:04 PM 發表   4 g. v  r( B8 w$ X
在那間分店買?4 D$ I* x& y5 H
好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。
% P' b' P0 n. C) T
- J0 l- q. ^+ P( l; Z
銅鑼灣 times
" W; |% S9 |$ |! k2 ^" J) u有做特價果D唔合心水, 不過可能有走漏眼都唔定

39 元1 條WHERE 佢收得埋唔埋 我仲想知個度有冇絲襪吊帶賣 如果有幾錢

我係佢英國個網賣4元ONLY 60元都不用 我仲想問h&m 有冇絲襪吊帶賣

蕾絲內褲好性感

very niceeeeeeee