嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under( P2 I. R! O4 z, ^7 I7 y  U
但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)
. ~2 S# x) D. S& }( ]9 P! k同埋佢d 底底有d做特價只需39一條,而且質地好正,又滑又薄又好有彈性
4 \( d3 F3 C" e5 a, D/ ~) O1 K其實仲有一款bra想買,不過買完上面果幾樣野都使左成千蚊,無錢再買  L$ x( i+ m9 Q( D+ T
大家有興趣可以去睇下% L( A/ W1 C- _/ \6 r; f
  z' V# S! d# q& d: c$ k6 z& F+ e
PS 激死我,我昨日買無折,今日買兩個bra送三條裝底褲,激死人喇!, \8 V9 @0 H5 }0 }
6 I9 h" z$ ]& Y0 t( W5 W
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-1-15 18:45 發表   & H) I/ t3 K5 M' H+ }" r- S; k
最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under* i  p+ Q1 ~- V1 c3 T
但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)# k9 H# i9 k, W6 R
同埋佢d 底底有d做特價只需39一條 ...
+ d: Z& c2 T$ \* t' z( F: N$ X& }' j4 d, ~# z( q! U
CNY sales ?

可能係啦

有冇相睇下呀?

photo please................

遲少少影上來

加圖了

oh very nice I love it
i love bra

係TAOBAO 定門市買

我昨天係坑口唔見有平左

佢D內衣褲幾靚

第一個幾正呀~~~~~~~~

在那間分店買?
8 A% k" ^8 r1 k" s8 o好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。

補圖# y( T3 N1 B4 P
' d/ j# s: @, ~

0 o; p, Z4 {% |- @+ r; M: W7 U2 L; s+ B
. z2 w7 x7 k1 o% F
! l* w) m( |4 K0 a% j
+ @; |# [; Q" \1 k. j: N

" ?- E0 o; u1 o7 `4 g8 _
& R* [/ P' j+ Z4 ^唔知點解無晒D描述
" l& d6 ]- A0 u8 b; ]0 q2 U$ j
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kristy1234 於 2014-1-18 04:32 PM 發表   
% h1 \5 E# ?0 D4 I0 C! H係TAOBAO 定門市買
& A+ Y' Z% L- I5 e9 C! B' T
* z0 F! s. h0 g! w3 T6 _% E銅鑼灣門市, 12點幾唔係好多人

引用:
原帖由 KR7723 於 2014-1-18 06:04 PM 發表   
8 n4 O8 d5 |. I; D& }+ D; F在那間分店買?  Y# {& c. Z. X, Q
好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。
& H% h7 B! v4 X: `. @' ]! M8 @) g" R8 a8 p1 t: g
銅鑼灣 times
/ h6 o% Z3 P* y. X有做特價果D唔合心水, 不過可能有走漏眼都唔定

39 元1 條WHERE 佢收得埋唔埋 我仲想知個度有冇絲襪吊帶賣 如果有幾錢

我係佢英國個網賣4元ONLY 60元都不用 我仲想問h&m 有冇絲襪吊帶賣

蕾絲內褲好性感

very niceeeeeeee