嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under7 B6 C3 A7 j, {. d: l( _6 d
但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)
7 ]* k7 |) I. [" X同埋佢d 底底有d做特價只需39一條,而且質地好正,又滑又薄又好有彈性
0 O. ~& J4 l* {' n其實仲有一款bra想買,不過買完上面果幾樣野都使左成千蚊,無錢再買
8 X- T2 ~9 X. B& R; s大家有興趣可以去睇下( I+ F  t7 P3 D+ Y. I+ H* |
: B' s- l& `! a* E  q
PS 激死我,我昨日買無折,今日買兩個bra送三條裝底褲,激死人喇!
/ d: [. u5 g* k+ w0 \& S! A0 }7 O& t/ z# b/ ?6 m. c8 k
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-1-15 18:45 發表   
( C7 n% C; m8 T, n最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under
* m; B4 W1 c. x但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道); b5 F( z; J8 e( A& v/ A( V
同埋佢d 底底有d做特價只需39一條 ...
6 z6 q( k# q& t% P" b! @5 A$ t% c) T3 L& B. _( J3 ^$ k
CNY sales ?

可能係啦

有冇相睇下呀?

photo please................

遲少少影上來

加圖了

oh very nice I love it
i love bra

係TAOBAO 定門市買

我昨天係坑口唔見有平左

佢D內衣褲幾靚

第一個幾正呀~~~~~~~~

在那間分店買?
/ L4 r* X. S! j5 @2 X好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。

補圖
( }6 W; I+ x! U$ l2 i8 G; [+ c1 L6 z4 |* @8 k: L: k, C

. W9 v+ u! Y+ N+ P( n% C+ W+ e$ X9 \0 f3 Q5 m8 S& b

4 m0 X1 Y6 {; z% y; @3 |( p0 u
$ ]7 l3 Z/ |; }# R2 D4 M' V# a/ l5 I# \
" G. R$ F+ ^. y. x0 x* c: V

; E" {1 p8 v" V% R唔知點解無晒D描述
* r3 z; O: K5 q3 q- V5 s2 O' v" g( \; D! t( h( h& R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kristy1234 於 2014-1-18 04:32 PM 發表   $ |6 S9 v- A+ X
係TAOBAO 定門市買
5 r. P& E' m" s( Z$ h3 D+ h

5 a' O3 F& @: Z0 j+ A) `5 i銅鑼灣門市, 12點幾唔係好多人

引用:
原帖由 KR7723 於 2014-1-18 06:04 PM 發表   
& I4 J% V! [3 }" F2 C6 v% s在那間分店買?  G; m+ y9 |% p" r! ~' f
好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。
- @6 [! t9 Y  ^% o
# ^+ a4 u" i& K9 Z+ s% l, F* d8 [! q銅鑼灣 times 8 p3 R) D. W  L* t5 @# e) V
有做特價果D唔合心水, 不過可能有走漏眼都唔定

39 元1 條WHERE 佢收得埋唔埋 我仲想知個度有冇絲襪吊帶賣 如果有幾錢

我係佢英國個網賣4元ONLY 60元都不用 我仲想問h&m 有冇絲襪吊帶賣

蕾絲內褲好性感

very niceeeeeeee