嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘
/ \. Z. q/ p. a. j& C# g行左去工廠區,以為d七十一無人啦
* M9 t1 i0 s# A圓來刀好多人㗎6 V+ e' c8 n3 ?5 h
最後等左好耐
5 [  l- ~! s, y1 e2 h, g- D等到無人先攞左一包m巾去比錢
/ p+ M" i% ?! T& z收銀個女人望住我牙# s$ h. w. Y+ q: V
雖然都比我買到
8 ]4 w6 x" f7 A7 @+ H4 V但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA...
! ]& R9 K# Y' |2 O恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始" d8 f. ^* r/ y3 S

3 j0 a8 f) r% v# K& J4 S* m  m3 Q[ 本帖最後由 maisie 於 2014-1-19 15:58 編輯 ]

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買& v4 p. z% u8 j; L* `
可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   
. c  Y* L1 I# W5 Q' N, m  p七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
- I9 w* b& I' M7 n& y

" b' a/ d9 L/ v1 g. j& l( g# J甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表   
. n3 L" O) l9 \! e; I7 h個感覺你覺得點樣呀...
9 V; m% I$ q) B: J) }

0 {! r' |# f4 I: ]8 o放左系底底度一日,好舒服! M: }% n: D* j  e" Q* ]  z$ R
5似d女仔話會5舒服lol0 X9 \" ]" R! E& L. E
我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表   9 Y2 X/ _/ M7 {
HAHA...' E, t% l  n, O3 w3 @: o
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
) |  r3 e1 Y2 |) x3 z# v

! O& R. h% s  V! p55……( `. d4 a5 Z9 @8 ^
我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   # ?- |) D* l- A2 ?3 G7 f
最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
" X' s+ E6 d6 m7 ]1 e; P

2 M/ ]; e. d2 i0 x55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   
8 R& K; c: Y" f" {7 v0 E/ r' y" q3 w我比較想知道你會點用~~~~~~
$ y3 S- R$ O( V/ V) y( Q1 Z, V8 s) ^  T& O' R
放左系底底咋- J& X* _. Q/ i) X) Z
5捨得射污租d m巾牙+ ]+ }- O/ M, y; f0 z* ~& T. O
今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   
3 L2 `  R! C* }  ]8 K其實吾好咁介意人地既目光LA
5 {: h3 O/ d# v8 F# s# B, F. y
( X& l6 a6 a& z* @
多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   
- _! B- ?' |; C) n點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買" b, D" P: a- ?. z# v$ e  C
可以買埋其他野一齊
+ K# d+ H/ w6 [. c
7 t+ f; F* V& D果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…
4 Q! s% t3 d; m# K( X# J不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   6 w# i# p2 P7 l) d; K2 @$ w7 h
我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
" p( p; [3 z5 m- _! k& a+ v: B2 }- b

( p1 e4 X6 C, B4 Y' O! w' v甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   
  X. g( e& \+ X5 e哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…) M+ A4 Q5 v3 Q( D
不過點都好,買咗就好…
* t9 r& k, t* S: c% @" ~2 }. \% a3 r
我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光