嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘- t9 b! R' B6 M4 U% S0 i) }7 m
行左去工廠區,以為d七十一無人啦
9 e5 J3 l8 ^/ {& c圓來刀好多人㗎& x& ~, ]8 b# T
最後等左好耐+ J$ ~4 w+ i1 ]' b
等到無人先攞左一包m巾去比錢9 P0 u7 X$ H. O% `* v4 F5 e; m
收銀個女人望住我牙" d& K) K2 V, @$ h
雖然都比我買到' q6 ^: a9 X6 `+ s% \3 ?) l
但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA...
. H; }# b3 b) h! M  u& F5 Z恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始2 P' t! a. k0 u& I

# z7 |6 t  m4 h% M- i) i- n[ 本帖最後由 maisie 於 2014-1-19 15:58 編輯 ]

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買. Q% S8 g5 e$ h
可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   " T3 n: z- K$ V" j# v+ h3 s
七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
0 N/ j  G' I" b) w0 K- T/ D3 _" m: U0 P8 i- ~
甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表   ( \' `: U! j. s7 S+ P
個感覺你覺得點樣呀...
8 k+ N) a/ q; N( \' _7 T9 R3 K! ]3 Z5 `  z; {
放左系底底度一日,好舒服( j5 \2 k% a  A* R
5似d女仔話會5舒服lol
, W! v  ~+ l# {' g8 q# V. P我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表   
4 }( K) k" A6 W& I$ ]HAHA...
7 T" ?1 A6 y- N, ^2 T恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
; Q# n" B2 w( ?5 _

3 U# r1 B+ P- x  Y% t+ n( n; o0 U55……9 t9 c2 `; J* U# k2 c( u. ]& J7 t
我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   
1 ~; B: y8 y( ~: a' `4 O- y% A最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
. f+ w# r( T  Y: f! O; d2 }- z& a. y0 Y( u
55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   ) B+ f; Z7 m- L4 `) z; M" F
我比較想知道你會點用~~~~~~
1 }: Y. u- f1 ~7 c8 z

n# X3 a6 B+ S# L! y% ~! A放左系底底咋
: u8 m. R" P) n/ M( y" g* t5捨得射污租d m巾牙
$ [6 J3 x2 f9 a/ T3 ^+ l# h今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   
3 z/ v/ h5 C4 V2 A- Q, L  D其實吾好咁介意人地既目光LA
+ i% R) T* f/ f/ F$ [7 V+ n8 C  P' D* Y8 B+ l
多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   
9 k. A: ~9 b: j: d點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買/ H4 U' P& h" P5 a( v
可以買埋其他野一齊
$ Z7 X0 x5 S" h* q% I
" P. Q& B# }! J1 V
果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…1 E' J& P: J  ?' W0 C  n: e& M) z
不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   0 e* z4 y. N0 q# V' ?
我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
8 b' F. ~* I0 S: s! A5 t, G) h4 h2 _2 b  V* c
甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   
6 y+ U) z; ?4 D( F+ Y  Q哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…/ ^7 c8 \/ o2 W  s
不過點都好,買咗就好…
2 ]( _' |1 G, O
9 \3 @3 w+ G5 u" O7 V  X
我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光