嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘
8 O5 N/ n6 H- I# {. `6 m4 @  Z9 I3 g行左去工廠區,以為d七十一無人啦
# Y- _3 A+ q  C圓來刀好多人㗎
" B  X+ ?1 z/ o" O$ U2 x, T* ?最後等左好耐: m) b6 X5 a9 s( K8 A4 \! J" T
等到無人先攞左一包m巾去比錢
6 _" a0 D7 P. U% S5 V收銀個女人望住我牙
5 T$ b5 k( }- |雖然都比我買到
+ j9 y1 Z# H, y2 M6 o但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA..." ]+ Y1 k+ P/ r/ a# Y$ g1 }1 F' T  g# q
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
( q+ }2 }' n% S) f7 ]: e' x2 C6 ^6 I+ x- D6 Y' z0 `

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買
' y) V+ s  S. D" b& f9 i* x. S可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   ! x* o( Z6 }2 q6 J
七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
* \; S. P0 J( v# W/ z4 {
# F$ y) R8 M' b4 R9 R: n* [; G
甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表   
/ ~! [- J% T8 ^' W5 f$ g個感覺你覺得點樣呀...
; z' ]- o8 }- O; E& B+ b  ], i: l3 g$ m& ~
放左系底底度一日,好舒服! K5 X, L) x$ N9 O3 d7 [% T" D; n4 L- P
5似d女仔話會5舒服lol3 ^# t5 @( p  \  ~5 H5 D: O
我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表   
! I2 g" W) ~$ C2 @1 uHAHA...
- S5 b  W; K7 B3 m+ B& s8 o; L恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
5 s' f) O! `3 r
' _8 j; @0 t( |/ J0 i. ?
55……9 j9 P# i6 x/ w( P
我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   
7 L; @9 M- s8 h最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
6 U1 F9 ]* t2 ?6 V

" E  Q1 j3 z; X: {, d& D5 P55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   
& r" F1 }8 g" w( j/ [+ Y我比較想知道你會點用~~~~~~
; M9 c2 K+ d, ~0 p! ?) R5 w

: T8 {5 d8 v/ n4 X! B放左系底底咋
( q4 A* S$ `' U! |/ B* q5捨得射污租d m巾牙
$ [# T; K  l" j, A6 {' j# q今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   
3 @8 [) I/ o- s其實吾好咁介意人地既目光LA
5 f9 F" l, |- L6 I# \* n5 I; y" S; N& c. {  ^4 ^8 c
多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   . ]2 z+ R- r$ y, V6 q9 W4 J: o/ F2 l
點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買
" x7 x! E8 I; o; W) N0 d可以買埋其他野一齊
  m) B' V* ?  z2 ~

6 R: M4 \! K( n6 M果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…, p) M, N! j+ d4 A0 m8 {4 U
不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   
( ]" x! n: S( L* _* O1 d" W6 e我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
: u( h- f0 j. {+ b

% `) J5 u' |" G/ l: F甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   3 j: |% s. ]6 j" N$ }' S+ _- g
哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…" }. o! H; R2 o8 ^! @
不過點都好,買咗就好…
8 {8 S2 W1 O3 A" g$ m

( I' ]4 p0 x* K我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光