嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘% ~% z' O$ x$ V3 J" O
行左去工廠區,以為d七十一無人啦
4 H) n# m; C7 N9 Q圓來刀好多人㗎
& x. K' C& m( Z4 T: {8 V最後等左好耐
% k+ F" ?9 b: Q等到無人先攞左一包m巾去比錢0 \6 o9 G2 b. f* Y9 L- f
收銀個女人望住我牙$ c# N6 c4 |4 f: N
雖然都比我買到7 R! h+ \7 V4 h+ F+ R
但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA..., |1 H- i+ D* l) P; N! a5 V
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
) F( y8 R8 H6 A4 \9 ~
8 h0 i/ V+ S8 X: \' c; _[ 本帖最後由 maisie 於 2014-1-19 15:58 編輯 ]

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買
5 Z  n2 P8 E1 B5 Y  m! p: T% G; M" o可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   / `% I: U0 d! }
七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
' D* T4 m/ I( |! ]0 ^2 C9 _( v& M3 ]" I% ]; q
甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表   & I" ~6 e3 I0 }7 K: i" ?: M
個感覺你覺得點樣呀...
$ i6 g' s+ U  r  }7 V
$ B0 t1 ~* @* |+ z4 s9 m
放左系底底度一日,好舒服4 [0 A( G7 r6 B* h  D  }# p% K
5似d女仔話會5舒服lol$ `  G. ~/ F+ }
我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表   
! ~: }' O8 N; iHAHA...
5 J0 m( Q9 ~! G1 ?: G# i恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
/ K$ e3 B7 r' B9 l9 G0 H) _" @2 K' v
" S- g  x' n  u5 t4 s+ O
55……4 A! }. w: T9 n; x* b! O6 J
我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   
2 T# Z7 {, C* r: F" x4 ?" e最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
) V1 v1 t' x7 h: g! L
+ P1 l* @- S% y55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   
! |* p6 M/ Y4 s7 m- }4 @7 p我比較想知道你會點用~~~~~~
& o" H4 [, B9 S% }! l& n" A6 b( h3 ^. e# f& k5 B% T6 s. H/ D5 U" P+ A
放左系底底咋# y, H' m# N1 K9 B& A/ K1 I9 H
5捨得射污租d m巾牙/ a0 X  F; O$ o4 s( o" M9 N
今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   - `# L/ n- t) W1 Y/ ~1 S4 {# Q- F# V* i
其實吾好咁介意人地既目光LA
7 F, s# m. `6 H# V0 Z& R9 r9 x

% C- q  a  P# d多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   
5 D* p- S9 ]! j: f: o( @點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買
, R! r2 L' s; j2 x$ a1 O( j可以買埋其他野一齊
9 n0 r. b7 O3 l/ Q9 H5 X+ T: W
. ^& \8 j! B& s
果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…2 e$ S; t3 j0 d2 q/ d
不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   
0 k7 ^% D4 k3 F/ @' Q3 ~7 q* t我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
- e+ e" i  v3 J9 F% D0 Z( M* r

, J; g4 J/ y; y( v* y* ?甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   
) O+ a1 @% R8 u0 h- Y9 W哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…2 Y. K0 E; c/ m2 p2 d& k6 K
不過點都好,買咗就好…
/ j' d5 a. S) u$ Z: |" S& t. T: _# r+ @: g1 P
我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光