嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘  ?. `% J& O+ ]& f; B) b
行左去工廠區,以為d七十一無人啦) u6 Y8 N( I8 g" @0 Z
圓來刀好多人㗎
% O7 [! d" A8 N5 N最後等左好耐
8 J9 ~- Q; D' E) v# t等到無人先攞左一包m巾去比錢
# f' F. M5 U+ s收銀個女人望住我牙
) g# K6 U( n/ e- f$ K% h5 W6 k雖然都比我買到  h: W  d" s. j1 d
但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA...5 `; e. f4 u3 n2 u7 O" E
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始4 k# R  {3 F0 p

' [+ u  i$ v) j" m5 w& N) X# o[ 本帖最後由 maisie 於 2014-1-19 15:58 編輯 ]

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買
. y, m2 d) e: f; V/ a8 ]可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   
/ u1 j9 r9 X* G8 ^# w, p; a2 s七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
+ L9 a& y* d+ |" d$ i
: ]9 ?3 M6 u0 x% w' Z0 ?
甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表   % k# w2 k- U( s# q( o
個感覺你覺得點樣呀...
, n0 w) h% d* m; S
+ O& X/ v0 E$ E, z5 i% K. I$ }
放左系底底度一日,好舒服
0 h. I8 z! s% i# ?/ e' y5似d女仔話會5舒服lol2 a% [% d  [0 p5 {4 v7 G. F5 y
我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表   
1 y* D4 _# f1 S& _! X' GHAHA...
; d, o+ }& t, o. ~+ ]# c+ M6 c恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
: g, @& I6 [7 E6 [& m' A! D
. a( a# y3 I5 ]
55……: _/ z! T% o' p. K/ O
我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   
0 _- ~3 W' Q9 w) R最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
0 G) l# `. V& K7 L* w2 `& z; V4 U8 N0 m$ a' A; ]* {
55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   7 o# @* _, O# Z  i) G& e( u+ G
我比較想知道你會點用~~~~~~
/ W' k" f: X5 N  w; [8 ?5 `+ G
, q7 Z2 t  I: q' k, V1 {  z放左系底底咋
9 Z4 b" ^0 s/ T2 m4 d9 n- c) D: n5捨得射污租d m巾牙
; U: b, g+ o% l4 Q今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   " W9 z* \$ a9 g. W! u/ A& B. K
其實吾好咁介意人地既目光LA
2 }3 x- x; A, b' P
, h9 E% ~9 b  J' u多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   . x  m( [: f/ u+ Z2 B: ]
點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買
5 V+ c7 z, f2 s; H0 G; c可以買埋其他野一齊
( |$ R: x  s) x& I' q

: B+ q" Q$ j& w' Z果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…
. }% H! @& e  I) m8 H' R不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   4 E: g: T4 B9 U% _0 `
我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
8 a9 m9 x; v4 \9 u+ P
6 F, |& @% z! `1 v4 z3 I
甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   
) ?& I+ h% |' O- e4 t, V哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…) a( m# ^  k5 f& j. e, d
不過點都好,買咗就好…
8 H8 @6 j0 s# T: s& C

0 ^1 M/ X- _2 Y/ y. q: Q我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光