嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我買左m巾啦

我買左m巾啦

金日系九龍灣補完習就坐地鐵去觀塘! Z" H; R0 _) U3 Y
行左去工廠區,以為d七十一無人啦( e; O& `/ x/ d8 s, D6 y. Y
圓來刀好多人㗎
" v+ A% {0 c) c最後等左好耐
/ j  d& T& c( h: f) B1 y" @! t等到無人先攞左一包m巾去比錢
5 c$ l# s% ?# ~) D收銀個女人望住我牙& l) ?% z6 x- h, h" U7 r
雖然都比我買到2 t. `, K8 `* |; p
但系比好多人見到牙
覺得好的就按一下感謝吧~~

七十一會比其他地方貴而且選擇不多.

個感覺你覺得點樣呀...

HAHA...1 T; g3 L1 Y& F8 L
恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始" K- e3 M2 v4 V: G4 o

* y8 x6 L. O: j: O$ ^[ 本帖最後由 maisie 於 2014-1-19 15:58 編輯 ]

最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!

我比較想知道你會點用~~~~~~

其實吾好咁介意人地既目光LA

點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買  i8 Z5 ^$ i3 K! |
可以買埋其他野一齊

引用:
原帖由 gila 於 18-1-2014 21:09 發表   5 M2 `9 L1 |4 G$ p* u- a' @! i( z
七十一會比其他地方貴而且選擇不多.
4 o3 W# k  f9 h# o9 y; l+ J

8 Q# e$ G: [  x, b- I# V( V, K甘應該去冰度買牙?等我用完呢包去第二度試下

引用:
原帖由 Umi 於 18-1-2014 23:59 發表   
6 B" b, X% S- r" p1 O% s6 ~; R( C個感覺你覺得點樣呀...
. B! ^; l$ _: X6 J- L' m
* W; u" X7 R8 |6 L) y放左系底底度一日,好舒服
. p* w5 @2 K: \8 T5似d女仔話會5舒服lol
' d: `, O! K4 @* M, t我想攞阿妹d底底再試

引用:
原帖由 maisie 於 19-1-2014 15:48 發表     s7 q# L, t7 y- ?
HAHA...
* r) x( b# w; J; ^, D+ B恭喜,但其實有幾難呀?下過妳要努力,好的開始
; @( O2 q3 H: P: `# s" O

@( n0 ?( l0 |* v1 M( `& W55……4 l6 I# r; M3 K7 p* _7 ?4 g. Q- `  X
我角得七十一d人系我走左之後笑我

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 19-1-2014 16:29 發表   # e, w. F. F/ f. l
最難係過自己嗰關,同突破第一次關口,你都可以做到,恭喜!!
) b4 y0 r0 o( U4 j- A
; c4 H! h& R' f55……多謝姐姐

引用:
原帖由 qqw 於 19-1-2014 20:04 發表   
3 t1 M2 `4 k) m! g1 g我比較想知道你會點用~~~~~~
. b: X4 f% K7 v
; g/ W- o7 q5 h0 Z, E7 M/ N2 \
放左系底底咋* Z6 [. _& `# h  u
5捨得射污租d m巾牙
2 s/ Z5 ^) t$ P- y今日用左m巾反學lol

引用:
原帖由 kevin6690 於 19-1-2014 21:48 發表   0 f! d  [6 m' s2 K6 ]+ g+ K
其實吾好咁介意人地既目光LA
+ `3 r) K# W, Q% \1 Y! V) Z
$ v, ^5 v7 k, m% U$ \# o多謝姐媛,希望下次5怕啦

引用:
原帖由 MANYAN 於 20-1-2014 02:13 發表   
$ i, S1 o" b0 o0 B6 [% q$ X點解唔出百佳,惠康,屈人果d地方買* o: b- e3 |- V4 p% _/ Y
可以買埋其他野一齊
  A# ~. T# y* h  Y% ~; J2 |! ]2 d1 p+ ?( x7 G; z3 q
果d排隊排好耐,我怕比人見到

我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換

哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…
0 O& o" R4 {) Z5 D不過點都好,買咗就好…

引用:
原帖由 erica88 於 20-1-2014 08:56 發表   
( V. ^7 c1 U" Z4 V9 r我去萬寧買的,我日日都用返工的,仲會帶多兩包返工換
2 e; ?! e9 s, K, V. X% v- ~8 t6 ]' a
( |/ [/ R3 u. o& m9 Y3 P+ [7 p6 f甘我下次都試下去萬寧啦

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-1-2014 09:29 發表   
9 Q  @. `* N  h" x- o, Q" F" ^哈哈,男人喺7仔買m巾,好趕住用咩…唔望至奇…) f+ O( o  L# r- f0 I
不過點都好,買咗就好…
: V. [8 ^2 m4 g
7 B- ~( S4 [5 p( P2 \5 M6 R
我角得七十一可以快d買完快d走先系七十一度買咋

其實吾好咁介意人地既目光