嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度# L  s) d8 f8 q! g* S4 z$ X
不過唔知點固定塊m巾系底底度
/ d$ {: F3 a/ n, i  W* O) \行得多,佢會跣泥跣去
5 @7 L% D7 v; j) l6 j請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   
+ p3 m; M$ p' a7 |" E  L5 p  ?女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
8 K4 s8 d$ H( |& h  ^1 Q

2 k& l6 B' k+ Y# @  L我幾日都放左系底底既正中牙/ y) P9 a) ?  L& o: e
但系呢,我行得多塊m巾就會移位
4 n- |; h! P: S' e- E點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   % ~$ N/ I# N% {( H( [7 G: G8 f
M 巾唔係有雙面貼架咩
1 _3 T! J9 e- k/ |. @0 `' _

9 t4 S- [) d: F' R9 ?% P9 a4 D我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   
2 Q& f2 _, I0 N1 @' W4 e你冇蔑貼紙咩?
0 z# G1 Y# T. d, ^) f8 f7 J
0 c& G  ^$ H  N  T, l貼左兩隻翼; u2 [5 k- J  R( |4 t9 c" P
但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   
# V% M1 K  B" U" o% M: x  b中間都要貼架
2 c( h& y( d% ^2 _. b
撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   
/ w8 P+ d4 S* e
# H; w+ [, x6 l8 ?8 H" X撕走埋張紙?
+ ^5 D* g+ G$ r9 O3 g0 \
一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!
. f$ {9 ]0 c, a$ g. T
$ |& D2 Y( M' P另外,如果底褲係男裝,
8 g4 ^( O% q1 J因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   
8 f( B$ e( |% O' g! H- V* E$ N7 w6 A. W+ J
一定要的...翼點夠力..
0 C: P/ Z8 \0 H2 d. _  k) d3 ?
琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   
0 U1 U$ O) q, g: R箸女裝底,會貼得揾D
# V0 W' W7 |% A: H6 ]

( D7 h7 b+ k; g7 \阿妹d底褲我5岩著牙
( I, l, y" {: s! I前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   
/ i) P$ L+ b6 ]9 ~4 H1 r8 x6 o! z8 L' U

8 d: G6 q# u, x阿妹d底褲我5岩著牙3 s( W( V7 ?. i  \0 N5 r2 d
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
+ f$ P) ^+ i: ~; d& u7 X
你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
1 A* g/ P$ x2 f
8 U1 d7 Y# Q) M# s6 u2 z. z4 ~你阿妹有冇發現?
, e2 ~4 I/ t3 `0 m

6 d0 ]' t7 T& D) ~5知牙,希望無la