嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度
, P+ P$ R% n! N# h, B' }不過唔知點固定塊m巾系底底度' I, I6 H6 T4 S
行得多,佢會跣泥跣去
6 G3 S* ?, |+ o: ?; a; C請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   . {. r% x3 E# V  R& R7 @7 U5 e
女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
7 @" D9 H* m8 r) b. h! N
7 c/ r# Z3 \* `" ?我幾日都放左系底底既正中牙
4 e( j$ g  l2 p9 j但系呢,我行得多塊m巾就會移位  _2 i6 B  |; [5 N
點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   
- z; s3 g8 T! G( c( _! ~M 巾唔係有雙面貼架咩
3 i( ^: d' F; W- z, O1 F4 w- A* i) ~
) |2 ~3 f5 [* ~% M9 L) G4 k我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   9 m/ L$ G! Y0 \
你冇蔑貼紙咩?
3 h% O1 S2 S# w" u  G: \

9 Q6 C" J' J4 ?& v3 f) T9 h5 y貼左兩隻翼* k8 G$ U! _5 B( L4 t8 [& W
但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   
: i: S' P& d; h7 _$ @0 J中間都要貼架
  ~" i% ~0 q) i- H0 `, F
撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   
8 Q/ ]9 @, G, t! I6 l. Z
; K# J  }* j' e6 t# ^& r/ s& w7 m撕走埋張紙?
! n0 i6 ^% Z# W$ \9 L4 f一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!( j* L6 D4 l1 l- ~9 @
  o) z: U) a5 T% i- Y$ H( Y
另外,如果底褲係男裝,; [  s1 s1 B& P5 K- t3 v0 T
因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   4 C% `8 a$ m0 v- P0 X3 c
+ I. ?- ^1 @0 a, y9 N$ v
一定要的...翼點夠力..
; R2 ~, V6 {. E& z, C5 S" I' A4 |
# W: ]! E) @9 y7 t8 z( g9 l) j9 a# w
琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表     y8 W! K& _. Y! b2 H. }
箸女裝底,會貼得揾D
/ L" P& y- }; E
* A' x1 j. v/ d7 O' F$ d! ^7 \) h. x! O$ s
阿妹d底褲我5岩著牙
% P, j  J  h8 A8 ~0 G" M0 I前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   
& K6 J8 r0 j* M1 v* y+ J" ?( R
% E) V1 b) o7 e* M8 q- a
1 A, Y% @. `2 F7 J' s阿妹d底褲我5岩著牙
9 c, f0 p/ P( |2 S3 n# `, }& c前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
8 W3 |- O5 U0 I! F1 s
你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
% @& v% A, ^+ F; H# z
# y- c7 f" ^2 v. C6 T9 E你阿妹有冇發現?
/ E0 m4 X7 Y, e( r6 W% |
" x# q! o- n) ?. b& b
5知牙,希望無la