嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度
/ a, Q( X; F+ ?; F! s) \6 ^3 e/ _不過唔知點固定塊m巾系底底度
0 c) j5 c& Z& v' _# o: i行得多,佢會跣泥跣去: B1 E% b4 E+ D% z* Y4 M4 `# s' P
請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   : i+ Z$ M6 e0 S5 Y8 m3 K7 X2 |
女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
- j% @1 ^8 ^: j% s5 }6 x* d2 d$ ~3 ^( }, x9 h* W
我幾日都放左系底底既正中牙: i/ r9 z% t+ T6 i
但系呢,我行得多塊m巾就會移位; w, f/ R% K' R0 S, p% [2 L
點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   . Q8 I2 j, p$ g0 q
M 巾唔係有雙面貼架咩
* C. W# s  ^. v( ~- A. h+ Z
: `! O  S! I, A# I8 r6 n
我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   
9 b1 |0 R2 G, I0 [7 h你冇蔑貼紙咩?
  B' A: A9 V+ ^) z2 B, O6 U  l+ k' e. p& O; T% u% R
貼左兩隻翼
9 P1 ^- K8 b; C/ x; Y但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   ' _6 E6 N7 e  D; M* u( C4 s1 x
中間都要貼架
$ ^( |3 r5 s6 J$ I; A9 k2 [
撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   
# [% ]1 Y! R7 Y2 n4 X, d9 J
( o7 n' K, O9 k撕走埋張紙?
! U) I. S. z* p+ P
一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!
% W  P& n. s7 T8 f! H4 N* G7 M. ?
! d$ R5 A, p, C另外,如果底褲係男裝,
& i5 r/ [/ c3 r因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   9 d# y: F3 H! B
2 |7 O' P$ d# X  y
一定要的...翼點夠力..
2 y9 j. k* j- ^' g0 y
' j# A; \! ?: s: o' `% Z! ?琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   6 n8 g/ _  t( N. S! H3 ]' z
箸女裝底,會貼得揾D
: z& S- u# O+ Q. a$ [: H5 F, m
* @2 Q8 d/ T2 A8 x2 _
阿妹d底褲我5岩著牙) `$ J, Z! C, v
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   8 Q" I0 F7 N. k6 R1 E; U
/ }) N/ w6 R  D; `0 X( w* J; q6 O4 |
( I* j% l: l( W( U* v% {/ g) Q2 N8 p
阿妹d底褲我5岩著牙3 I( }$ V% l/ z
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
7 t" F& r+ _. n; n0 a7 ^
你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
- a" |% R: q$ E4 Y, W! d; l
+ [5 I- a* O) `* G  Q你阿妹有冇發現?
9 S( G' c  u* r3 l7 z# X0 Q2 Y* A9 i
5知牙,希望無la