嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度2 C2 h+ h( O" M8 h) U6 ~
不過唔知點固定塊m巾系底底度$ `6 T# Y8 [- ~/ ?$ m
行得多,佢會跣泥跣去
/ C" \2 c' u3 R請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   
) S( Y8 P) }; m4 c女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
* }; y. m; f* k7 i+ q0 a
) k4 s4 S) W2 i# \) S我幾日都放左系底底既正中牙/ M8 f3 V8 X" A6 M
但系呢,我行得多塊m巾就會移位
; d6 g2 O: z7 w; u1 O+ G點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   - m- o9 m9 R& @# }4 |' p
M 巾唔係有雙面貼架咩
! n) U4 i. M: v  S+ G
& c: q8 ~+ s  s7 m7 j我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   
8 |. l/ x! ]' w8 O- ~* f你冇蔑貼紙咩?
0 C0 _1 z$ S1 I) p' A+ X  o0 e; @  X5 f
貼左兩隻翼
2 q7 _  k2 H1 Q( q5 E但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   8 n0 S& E. H; y$ B2 W7 S/ ]+ i
中間都要貼架
3 H$ @: [# y- o4 P+ N6 [6 {  I
撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   / F$ G8 R" R! K2 a; n

6 k) O$ B; u# \" T撕走埋張紙?
9 G/ O5 k" s' x7 ~
一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!; l8 r4 s) F& J$ Z
/ b3 \: K1 A" K3 P0 ^; h7 G& t
另外,如果底褲係男裝,2 x* T$ w$ T0 v: D- M) ]3 v
因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   
1 @$ i; ^8 S! s5 L7 w0 f2 w& j# G4 D3 v" I- p1 e* H+ D* M' U
一定要的...翼點夠力..
$ @! S1 F1 \6 N1 I& v* V3 o
2 J) k% z9 }9 e! t
琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   6 o/ v  h  E$ ?% m+ E
箸女裝底,會貼得揾D
+ ?. }" n$ @6 @0 G* |
$ g3 z4 B& Q+ B6 U) x- S, `! ^阿妹d底褲我5岩著牙
, p6 A3 q% O) E; V  C! j7 p前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   
1 ?- q' k+ g$ e* G' W% {2 w8 ]# n, {# C. e; q$ J

8 P2 V5 {" v, H* J阿妹d底褲我5岩著牙
$ k( D. l9 w+ ^+ i" w( i前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
, M- r$ c- p3 w- D7 W6 j/ ~你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
/ Y' @0 z5 D4 C0 O' P
+ {( @; A2 I7 d6 Q3 Y4 D8 H" O3 a0 e) C你阿妹有冇發現?
5 F1 ]; s7 s$ P% b- O$ {& B" u, L
" v: I# e# w' Y6 x5知牙,希望無la