嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度
5 J" P% r3 _0 [& E1 {不過唔知點固定塊m巾系底底度
! O- L" s3 P1 @# Z+ R行得多,佢會跣泥跣去
8 U5 D- O/ S* k請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   
! t' f$ \# G8 k9 ]' i1 n女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
' T' R3 x; l5 q& g% U4 e) F- S5 a0 N% m2 v' i0 }: h
我幾日都放左系底底既正中牙
8 M' S: K" X2 x/ h5 w. N但系呢,我行得多塊m巾就會移位8 K5 z( f1 o8 L: B7 f
點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   $ x( f. H& T# ^
M 巾唔係有雙面貼架咩
& q/ G- k. h5 c2 w

* o' U7 p6 ?, \, ]我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   
5 J1 g9 }6 o; G- u你冇蔑貼紙咩?
" B5 N: F/ ~! ?1 \. @  w. \# |) G! Q+ B
貼左兩隻翼
! t) b9 b/ h" c6 o& |$ F但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   
6 n3 g: b% S& d0 y* v; B中間都要貼架
% n5 h% P- {. a% @3 H  ~) L" X; E撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   
' n0 |7 ~0 K- r# C/ ]' l
% N) s0 K3 d2 Q, V+ |$ [' \撕走埋張紙?
* L: A" {) o- U1 R( w% H- `
一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!! s* a! \. v( f; B2 b+ s

, L9 c' P' D5 J% z另外,如果底褲係男裝,
6 x3 q& m' H% B% T1 I( k1 p' g% o因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   " e! ?- b( i% Y. i+ @7 i
: a$ d" ^6 C7 }. H% g& _
一定要的...翼點夠力..
( Z6 n7 h! D* U. R# I' {1 t1 u

& s- e$ s+ Z+ C; L/ C琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   - p) r' x5 D4 g4 _
箸女裝底,會貼得揾D
1 u6 d+ Z7 v7 g- z: T$ `& P2 l

. \" O! U& F8 {/ V* `: r阿妹d底褲我5岩著牙
( ~; L1 H  e! M4 E( x前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   
! U* k$ b  p5 N
& V/ C6 `# C; |* {0 M2 _; U; Z# _/ n( \8 t; j* w
阿妹d底褲我5岩著牙( O9 z. \- R2 S/ H
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
2 J3 {" j4 Q3 E. G- H1 h9 N5 r你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   ; J4 R; V2 k2 ?5 X  j1 W
1 c4 s3 z5 i1 ^: d/ K0 z" b
你阿妹有冇發現?
9 {! l& R1 h/ u6 _9 N
; h' X( ~' U1 b% J4 j5知牙,希望無la