嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度
2 o3 u5 m' o* P+ }' Y# @不過唔知點固定塊m巾系底底度
$ u1 y; k' H9 r  R# t行得多,佢會跣泥跣去
8 [6 p0 I1 t7 L! j$ ^請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   
  a) y5 x: \, ~; {" m: r女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
; V) |" U1 K( \! }+ D, h* P

1 p" `1 d, c& i4 w. g0 b/ g2 f9 ?我幾日都放左系底底既正中牙3 m( R- w. m9 z! p' h1 Y
但系呢,我行得多塊m巾就會移位
6 }. [3 S2 }& E- p, ^5 m點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   
8 t, w% K" _' O- F9 gM 巾唔係有雙面貼架咩
! J0 R$ Q6 J' x* }* Q4 Z2 J

8 q  O  N0 b* V& _/ B2 G我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   0 Q: U! E: I4 }8 m" L! v
你冇蔑貼紙咩?
) Z6 K4 W: {: M  x
2 \+ i' h( ?- k( f* c" E貼左兩隻翼9 H" L% u. d, t8 ?
但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   
4 w; S% |3 ^- i/ H) y5 h中間都要貼架
* e9 _3 ]8 ?$ j" g# a9 k; _
撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   % f0 P' f7 ^; K. U

. P2 s* D4 J# E1 O& X撕走埋張紙?
5 q0 j3 c  i: V9 W1 P一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!
  y0 x, R0 n) W1 |. D: g/ \- J: q
$ Q1 T$ ]7 V% P3 Q. @另外,如果底褲係男裝,
. F1 V; T" U% j0 B4 @因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   
1 J$ f' d/ f* Z& s% V! q
' `8 L" c+ |. t4 d& B一定要的...翼點夠力..
& V0 V9 q! D% t) {' z. f4 E% W5 ~' P% y. S% ?1 I7 o
琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   
0 v( ]) A7 @3 L9 o箸女裝底,會貼得揾D
9 |- V' z8 u5 G, v
0 H0 J) [$ |9 ?" V" s7 w! B阿妹d底褲我5岩著牙
$ V6 L* J; w2 R前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   
  p7 ?4 ]( e4 U& A3 ?
, b- S. J! {% M6 M2 Z" }: x0 G- G
0 u% {4 ]8 E! C  ~, J0 p阿妹d底褲我5岩著牙
4 M6 e  `5 Q  V# u2 g- A5 \8 C. s前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
: @7 B/ s( D0 Z- y8 J: L
你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
! X, [! h7 [8 J2 v, q5 r% [$ q1 {% `' n; m  z7 ~
你阿妹有冇發現?
, m- ]  K  l6 c% O& L3 S
7 j5 V6 \$ s: q7 l) y
5知牙,希望無la