嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度
) h1 V# Y& ^- k* d不過唔知點固定塊m巾系底底度9 O, x* o8 e3 A; Y: P* G
行得多,佢會跣泥跣去2 R8 [9 A# D, l, g+ z9 s! U5 ~
請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   
, c& W/ t5 s; _' G2 L女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
2 P& S0 l6 t8 w# |) o. f; G

4 G+ K& Z" L9 I: |7 X4 \; ]我幾日都放左系底底既正中牙
- ^3 r1 B5 N$ x' T" ]但系呢,我行得多塊m巾就會移位
' r! j! F; x% b: I: C2 b點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   1 l/ h$ j5 Z3 C
M 巾唔係有雙面貼架咩
" p+ H5 J3 S! B! E+ [0 @: p" a2 ?+ S5 b$ R
我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   ' s- A; e& y9 }3 Q
你冇蔑貼紙咩?
  q) K" H; A6 L4 w( e, n: ]+ M, A; o) B3 n" k. H, J: x
貼左兩隻翼
# W, _: s7 e( _5 Y$ B8 x* X但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   7 d" }3 P# Y* V& b
中間都要貼架
1 r& z4 U, N6 [  s8 T  o5 X
撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   7 \, s2 L+ i( e; m0 L9 b) [
- X" q# j0 J& L8 ~3 \  O2 |
撕走埋張紙?
) i; A" s  M) ]一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!4 }& e" D0 D. x& G) P' g
$ [3 a  X+ c4 Y2 W- d6 i  Z
另外,如果底褲係男裝,
3 I) G& R0 r/ a4 T' C) j- b1 s" O因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   : X& h0 p. k9 u# h* O4 Q" ?' h
; m; r; L- j1 o% \: V
一定要的...翼點夠力..
0 i; P# N* B0 |4 v
1 {# r* r. |# X6 E* v8 J9 T
琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   
. I" P1 A5 X! s: L. w' Q& ~% p箸女裝底,會貼得揾D
& c; X1 D0 Q, P' V$ D% I5 X6 ^8 Z) e& R0 {9 B" U
阿妹d底褲我5岩著牙, ?2 Q+ u5 O* Q0 o9 w$ q
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   * G) v% [/ y* t% U, v. w: }* s

, {4 W/ \% Y6 @  M* C- t% O1 l2 {3 ?6 F! f' g) `: D. B, l
阿妹d底褲我5岩著牙7 j) u8 c( g% u- B
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
1 w9 t' Z1 Q5 q6 T; [5 j* b
你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   3 q: q6 \/ \$ x- Y

; x0 J' H: `( s! ?( e8 r$ s. z你阿妹有冇發現?
4 f; `7 k% v9 W: ]. f8 e; N; y+ r& `, T
9 `4 r) ?8 u$ J4 M6 R) W1 ]3 m
5知牙,希望無la