嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度: z3 I. b6 B" W- |: J
不過唔知點固定塊m巾系底底度
- I* K& S; e& }9 c. l; q行得多,佢會跣泥跣去
9 B7 |) y$ X/ A& |' ^請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   - q: K! [6 y4 \  V/ w
女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
# {: S& ]! S2 H6 M" \' ~% q9 G1 O/ i7 a- X- I! }
我幾日都放左系底底既正中牙
8 d7 ^6 T  F  I6 l" W但系呢,我行得多塊m巾就會移位
$ A9 R. M; V: |4 E# F% a* w點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   2 w! P; ]9 N- h
M 巾唔係有雙面貼架咩
" w6 W" q4 }6 ^# ^, g8 \
' H; w7 \9 l* c! L  _我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   
6 j" s3 Q, T9 a' s你冇蔑貼紙咩?
2 O1 M/ I: L" V% ~, A  i
9 h7 ^( t* k* @- V: W' Q貼左兩隻翼
8 m' L( U# [  ]/ `5 W但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   
( o: C' y! H0 \5 \! t中間都要貼架
- I% A7 c; @' k0 r4 U. u0 A撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   ( m& E! F) ?. u9 k( W7 M

% p' l# T4 x" N% y6 F% x撕走埋張紙?
, B0 B" ^1 \' W7 F' c3 S
一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!! x/ w% G6 ]- N8 }% a/ V$ P2 Q  Y
. r% o/ d( L, i1 M3 }
另外,如果底褲係男裝,
9 C" w+ n) D+ G* Y$ m因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   
& \0 @" `' r( z. V2 a' \# S1 X  Z
& _& S0 Q) m7 A2 M( ?8 G$ X/ e一定要的...翼點夠力..
  F7 I+ z8 _) s  O

' S! y, c6 L' \6 |% E琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   
: r4 L' N6 j% ~; z1 o箸女裝底,會貼得揾D
7 ?& B, H% k$ G$ ~

" b' h4 q1 Y' M9 l9 z2 e3 Y+ c0 ?: v阿妹d底褲我5岩著牙% r1 t0 _! p$ s. x" Q6 z$ G
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   
$ F" Q2 }; s' B4 J/ D1 ?/ _* A- O: K8 r. _5 D2 u) L
7 s+ g( v1 D4 H6 L# q% S7 _" L
阿妹d底褲我5岩著牙
! H0 t+ x( i! R4 q0 i4 Q( O前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
8 M  ]: E: f8 U0 M5 I1 ^& Z
你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
# p2 z# b  d# J5 d
. D; A* _) `* [6 ]. g你阿妹有冇發現?
; T6 t9 r4 r) ~0 ~
# u" r/ F  e/ e4 H% S2 f  `5知牙,希望無la