嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度: A1 Q7 o$ K5 m; S3 D- D8 D7 A
不過唔知點固定塊m巾系底底度( g8 v5 A/ l5 e: F8 }6 X* n
行得多,佢會跣泥跣去8 p8 q* Q5 q6 t+ {+ T
請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   
, f9 z! w% J" z1 Q+ F8 ~6 L女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
: r( _0 r1 a7 m$ l' j
% J: e. k# A6 w7 {我幾日都放左系底底既正中牙2 }6 X& h" x  m
但系呢,我行得多塊m巾就會移位
4 G5 l- |2 ~0 Z' b+ _& `+ c點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   $ d" J# b7 `0 |* M7 g; l: {4 A
M 巾唔係有雙面貼架咩
) X* v: K5 F: z
; M6 T7 @/ E& V. J5 s) B
我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   
- _7 _& _/ a$ d你冇蔑貼紙咩?
1 `" b# p  q; [* M
. r+ ]) P2 k3 R/ e& V8 [! C
貼左兩隻翼
* d7 f( C/ |% w+ e2 L8 j7 P但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   1 d' z3 m3 K' T7 i1 _; F
中間都要貼架
4 i9 J( Z  ~3 E8 U/ W* r$ g
撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   ; w, e# Q3 r3 i. ^+ P* z
7 C% \7 D5 _% o
撕走埋張紙?
7 Y* k% r: |# P/ n: ?
一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!
" U2 a) N5 s; ?
3 ]0 Q$ ^! k3 c" d+ K& n  y另外,如果底褲係男裝,
7 j& g5 @# q, E4 F: j* q因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   
3 Y8 D. O7 p( k% O! x8 t
3 F; B+ r4 w+ j7 p" w% O: Z一定要的...翼點夠力..
$ K) w: D! c9 b, T$ {# b# }! _7 f- }
2 z0 R9 I/ a" w! c+ a7 i& e琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   # {: P! ^% `( V' l1 F( E
箸女裝底,會貼得揾D
  T$ Q$ k7 k* J4 M' u- s5 k
- E8 X. l4 D6 j% T9 ]) u& E" M
阿妹d底褲我5岩著牙1 _6 x3 P1 @: A$ e4 O
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   ! `0 p$ L5 [/ z( d! _. [% }! R
1 t. a: a, _. y

* K  O4 W6 @6 b/ |阿妹d底褲我5岩著牙
3 W6 I$ F, P+ T3 c9 r前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
' W# O8 s8 A# n( n* Y. G
你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
1 O; l$ S. G" k" M  ^5 S& s& }* c
. E/ k, K$ o0 r4 d  }5 b2 U8 f( Y你阿妹有冇發現?
8 }. O+ ?# e' E) t0 L* u, L" F
+ B/ E- L' u/ B3 P5 v% Q1 I
5知牙,希望無la