嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度6 o7 s1 e6 T* Q5 E1 k& x
不過唔知點固定塊m巾系底底度
. x3 {. K  N" |! M8 @! K行得多,佢會跣泥跣去. @3 ^4 _6 g. H5 R7 i. R; R
請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   
" L. m+ |5 v- Y3 X& `女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
' R- Z8 p1 m! {! w7 m

) L1 [8 c9 j! R0 b6 V, t$ z我幾日都放左系底底既正中牙
) ?" w' K9 Q0 v但系呢,我行得多塊m巾就會移位2 ]- `0 [, L/ X' x/ c/ g' V' g* A
點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   & l' K+ r' [( B6 X
M 巾唔係有雙面貼架咩
1 D4 @& J: c& ?' P+ t
0 \; y/ d8 m' [  s我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   1 v( G0 a, w% v- I# m) P6 s0 \
你冇蔑貼紙咩?
7 o+ i4 o$ [$ E) C7 i/ B5 u) T' [. k/ ?2 M9 g; Q: D
貼左兩隻翼
) O1 f5 @! a+ O8 U4 s. x7 E但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   
) h* F! w& I# b; ~# C. d! ~中間都要貼架
) ^4 l, k7 R$ U. S撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   
) y" L$ C% z$ C7 T3 x, |8 S( z% _' a7 E5 O
撕走埋張紙?
! y7 w. G5 w' b: ^一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!
, A9 b* ^# I% ~4 D6 @
# Z+ z- U6 P; O# ]: q- |, l2 B另外,如果底褲係男裝,3 |( p# G4 q( S
因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   ; l% U0 G% |: d3 B* w, r; }
+ w' o4 `1 G6 Z  w( H" i
一定要的...翼點夠力..
& v% `/ ]! F2 k7 R4 [! [8 L

* t/ p7 a' D2 S0 F( I琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   
) J' W/ t9 v" l/ v  D3 k* L6 y箸女裝底,會貼得揾D
* x; M* T% n" J2 _9 @0 p
9 x# i2 M2 u6 o- c! x. k阿妹d底褲我5岩著牙
% G: S9 q0 ?( V! c; r+ ]9 v  J0 Z; K前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   
8 a; E& ]' `( o# W; P& p8 ?
  n0 [" ~& O& e8 S1 V# B  T6 l. F1 x: K$ ?5 D9 J2 O7 p
阿妹d底褲我5岩著牙
: q! O: B% q7 B/ c+ t* K$ ^前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
! M$ Z% \7 `% S8 G  `# x你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   ( G' H6 {8 G; j( j% t
3 g! [( E% b2 N$ Q( D7 T, u. E1 W
你阿妹有冇發現?
3 A. R7 _, K! Z" l8 g6 q" u* L) @  A& T7 ~
5知牙,希望無la