嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(18+)隱藏jj效果

(18+)隱藏jj效果

純粹分享下,唔知大家覺得似唔似呢XD/ w# u# P4 r2 c5 L# g0 h5 S, n
9 O2 C" ~0 o% t0 S
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
模糊什麼都看不清

回復 2# jolfy 的帖子

加多了一張相=)

什麼也看不清
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

點做到的?
1 |( V- |4 X" B) `2 j( D2 A8 f8 o真係好像呀.

點整架,講俾大家聽下
Anna

想知點整可以pm我XD

所以你是用膠水黏的嗎?有不舒服的情形嗎?

引用:
原帖由 kcs7375 於 2014-2-4 01:18 發表   
- \8 \0 v, |+ N( `$ }) e所以你是用膠水黏的嗎?有不舒服的情形嗎?
: `2 _6 ?& M: V$ x3 M& W
嗯,有少許緊的
2 o1 M% h. v6 a, U
5 s7 o! {! E* F" \/ {4 N* o7 R[ 本帖最後由 hitogirl 於 2014-2-4 01:31 編輯 ]

辛苦左d喎好痛

你用的是什麼樣的膠水?醫療皮膚專用?

看得不太清楚

回復 12# y_e_n 的帖子

好似好多人都話唔清楚@@
' X5 Y/ @6 U$ Z; f2 M/ p* n甘我遲啲再放啲清楚GE上黎

超勁呀!!!!!!!!!!

雖然有少少朦,但大約都睇到) W) I# b$ y6 C
; H2 m, y4 S* M6 |% o
真係好勁,而且,濕水都唔甩?

引用:
原帖由 1677 於 2014-2-4 02:43 發表   . L0 I1 h! ]9 n8 V
雖然有少少朦,但大約都睇到- r4 B$ b; F  @
2 |# \+ K# E* B9 P. P0 H
真係好勁,而且,濕水都唔甩?
4 x" |, q# v; ?9 G% L% ?% U* ~唔濕太耐都ok GE@@

引用:
原帖由 hitogirl 於 2014-2-4 02:24 發表   3 [1 g/ S& X) g2 w4 y8 {7 ^
好似好多人都話唔清楚@@
5 R! B9 h! [+ A9 H( g& b2 t: _6 j# {. o甘我遲啲再放啲清楚GE上黎
6 L/ m9 }, u2 S- t" \& z- ^3 j! l: Z5 ?& y- |& Q! t0 M
可唔可以有教學?

好 勁 喎 !

勁 !!求教學

藏的真好