嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(18+)隱藏jj效果

(18+)隱藏jj效果

純粹分享下,唔知大家覺得似唔似呢XD
7 ]' j) k! ~& F2 o7 S8 K, H
6 i0 x* @9 C. \5 a0 x5 A[ 本帖最後由 hitogirl 於 2014-2-4 00:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
模糊什麼都看不清

回復 2# jolfy 的帖子

加多了一張相=)

什麼也看不清
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

點做到的?4 b, G4 _( R/ \" Z; L) a/ B% j
真係好像呀.

點整架,講俾大家聽下
Anna

想知點整可以pm我XD

所以你是用膠水黏的嗎?有不舒服的情形嗎?

引用:
原帖由 kcs7375 於 2014-2-4 01:18 發表   . ?  B  h. L! p& A( t  ~9 X$ a  v
所以你是用膠水黏的嗎?有不舒服的情形嗎?
# [* F& _- S6 K) P! z嗯,有少許緊的
! W9 l- ^8 Z: n2 k: q, A* C3 U3 K' f. g. W

辛苦左d喎好痛

你用的是什麼樣的膠水?醫療皮膚專用?

看得不太清楚

回復 12# y_e_n 的帖子

好似好多人都話唔清楚@@. w* O( c: W9 m& g
甘我遲啲再放啲清楚GE上黎

超勁呀!!!!!!!!!!

雖然有少少朦,但大約都睇到
- ~& N* s# M: {( A9 P7 k/ y2 `1 d- x/ V& V" I2 Q% M) \
真係好勁,而且,濕水都唔甩?

引用:
原帖由 1677 於 2014-2-4 02:43 發表   3 D; H) `$ y* _; Y& O: J
雖然有少少朦,但大約都睇到
0 q$ W# m1 S4 U+ E6 Z
3 G  ^0 J+ o$ F8 F9 f7 }真係好勁,而且,濕水都唔甩?
' b, D' |/ V/ b
唔濕太耐都ok GE@@

引用:
原帖由 hitogirl 於 2014-2-4 02:24 發表   
9 Y! e, ?" n  W+ m  n# E4 {好似好多人都話唔清楚@@
# t* B: W( T+ d0 C: D# ?" r甘我遲啲再放啲清楚GE上黎
6 [& D& L7 A) P' j  L, U7 J2 B( G3 l& B' c
可唔可以有教學?

好 勁 喎 !

勁 !!求教學

藏的真好