嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(18+)隱藏jj效果

(18+)隱藏jj效果

純粹分享下,唔知大家覺得似唔似呢XD2 u  `: H; F" J+ U" m
$ j, }2 S* x# R5 [9 z" C7 V$ V
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
模糊什麼都看不清

回復 2# jolfy 的帖子

加多了一張相=)

什麼也看不清
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

點做到的?
) K" _& W; ^9 g3 m' k6 b/ a真係好像呀.

點整架,講俾大家聽下
Anna

想知點整可以pm我XD

所以你是用膠水黏的嗎?有不舒服的情形嗎?

引用:
原帖由 kcs7375 於 2014-2-4 01:18 發表   
1 t8 s- u* S7 o1 P所以你是用膠水黏的嗎?有不舒服的情形嗎?
- R6 D, P) l; u
嗯,有少許緊的9 v" ~# O7 e8 X

9 ?# }$ N7 e$ o: n[ 本帖最後由 hitogirl 於 2014-2-4 01:31 編輯 ]

辛苦左d喎好痛

你用的是什麼樣的膠水?醫療皮膚專用?

看得不太清楚

回復 12# y_e_n 的帖子

好似好多人都話唔清楚@@  m9 X/ w) |" f3 f; |
甘我遲啲再放啲清楚GE上黎

超勁呀!!!!!!!!!!

雖然有少少朦,但大約都睇到
+ H( \# N# m9 B
* R6 ~) [  S% I真係好勁,而且,濕水都唔甩?

引用:
原帖由 1677 於 2014-2-4 02:43 發表   
6 W/ F& l% F" m: h+ k7 C雖然有少少朦,但大約都睇到7 u. L; |7 b) F3 Y8 f5 U* J

- n0 A9 \$ ~- {+ T5 S9 S! l* }) k真係好勁,而且,濕水都唔甩?
3 x2 B) S1 q3 Y( D% n, c% o
唔濕太耐都ok GE@@

引用:
原帖由 hitogirl 於 2014-2-4 02:24 發表   
: q. n! ]/ q$ a; b4 k0 u好似好多人都話唔清楚@@7 }2 T' c7 ~: I* B7 g
甘我遲啲再放啲清楚GE上黎
+ L3 r" A* T: J4 v
1 t) M; P+ x1 ^: e+ j
可唔可以有教學?

好 勁 喎 !

勁 !!求教學

藏的真好