嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

問一問咁多位嘅意見

問一問咁多位嘅意見

大家覺得邊隻自慰方法爽啲8 W# {. P9 F9 Z
我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom
3 e! P* N5 _4 V9 S# ^絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling+ R* S0 }5 b' ~" L$ P1 E5 ]
而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。  R8 h5 e% a$ {9 I
Ps.最近果幾次先有用ky! w! V- U$ N; [1 K! I' ~
如果有更多更爽嘅方法可留言話俾我知,唔該咁多位。
覺得好的就按一下感謝吧~~

用底裙超爽二手好小除非去順

加埋自縛啦

引用:
原帖由 yshlmtwo 於 2014-2-18 01:33 發表   6 r0 W! N; ^+ P
大家覺得邊隻自慰方法爽啲
: S0 ~# w" P1 H% q5 I: w- c% ~) {我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom2 o& v/ Z, o4 g9 C' d
絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling4 O% H. d: p% F; X' H  c( U6 G
而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。( ?7 w6 ^; C: p* P
Ps.最近果幾次先有用ky8 a0 A  n$ A( \
如果有更 ...
  B9 G! w! J# z8 ^) a7 t

6 z8 r$ U$ E8 n- r. _the pant are the lace one ?

直穿cc會好爽~~~~
https://www.facebook.com/poypoypoy1984

回復 4# misslady 的帖子

No ar 0 Q  ~0 l. }/ A0 v4 [
未玩過lace

小妹多數用校服

我鐘意一路聞牙妹d底褲一路打飛機

著校服裙, 直射校裙

我會全身著晒女裝,然後自綁,扮比人打劫或者綁架咁O黎自慰

幾樣野都得喎,可以用condom,
& u4 F2 f5 P  @9 l再女裝底底,再絲襪!
1 C' L( G" L% r/ p
' ^5 z6 O& N4 b( C咁就可以盡情發射,唔驚整污漕,4 t0 Z2 {% B1 d* |4 Y
又可以慢慢享受!

引用:
原帖由 jockey4605 於 22-2-2014 11:18 發表   6 N( x$ Q  Q9 N9 @# ?; v" G
著校服裙, 直射校裙
7 M# c3 K( q+ y, o
8 N' |0 S: _# e- m姐姐5怕射污租d校服?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,
7 [& R$ _( {  o  d% Z# ]# ]兩樣都是幻想自己被人....................

引用:
原帖由 kingphone 於 25-3-2014 21:52 發表   3 w; c5 I% b! O; [0 B
我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,
, X: A/ I& {. M' ~& {, P! o% ?3 }, f! d兩樣都是幻想自己被人....................
5 [; j+ e. H* ]! M1 g1 m* A9 C; q

: x, |: M* e3 j6 F0 ]# v1 n/ t. x我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-26 09:19 發表   
( J. n8 P4 I/ ]% p. p2 R* n; ^0 S5 Z/ B% O) N1 R
4 F( @$ h1 U4 o1 d9 f2 @+ G
我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣
' z" S( p  v/ c9 o+ ^
咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................

引用:
原帖由 kingphone 於 26-3-2014 21:47 發表   
* m) p0 |, h; {& t( o- [0 W5 F6 L% g" Q: M
咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................
3 y1 x& S" G! E4 X6 [' v6 ^1 K7 ~) z& k! u5 Y) ]. P
拒最多咪以為有個女仔系度挽