嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

問一問咁多位嘅意見

問一問咁多位嘅意見

大家覺得邊隻自慰方法爽啲! ]3 w/ W1 b* v$ @' z/ U
我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom
+ X( o+ a- m2 R* k" m絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling
. d% ^: ~/ [- e! R6 ^而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。
- W4 f6 W3 o3 _: aPs.最近果幾次先有用ky, W* s+ D! T7 W2 c- K
如果有更多更爽嘅方法可留言話俾我知,唔該咁多位。
覺得好的就按一下感謝吧~~

用底裙超爽二手好小除非去順

加埋自縛啦

引用:
原帖由 yshlmtwo 於 2014-2-18 01:33 發表   
  t' g8 ~4 a$ ~( l5 J6 q大家覺得邊隻自慰方法爽啲
5 P- P( |+ P& N) h) k我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom
; B' \5 s2 B" P) v7 W' }絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling: q0 W/ g5 q) e6 M0 T- N0 r
而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。
- u; I) l( f' Z* w$ GPs.最近果幾次先有用ky6 @7 G! l' M, r0 R/ b
如果有更 ...
9 ?/ x$ [0 p$ C8 W2 g5 `3 p* e
4 _4 |$ E" j5 @% \
the pant are the lace one ?

直穿cc會好爽~~~~
https://www.facebook.com/poypoypoy1984

回復 4# misslady 的帖子

No ar
, f' E, e6 g/ J5 r+ W未玩過lace

小妹多數用校服

我鐘意一路聞牙妹d底褲一路打飛機

著校服裙, 直射校裙

我會全身著晒女裝,然後自綁,扮比人打劫或者綁架咁O黎自慰

幾樣野都得喎,可以用condom,$ g$ S, n, s# t3 r
再女裝底底,再絲襪!. t# C& j+ Z. U+ ]
1 \6 ~; l, \$ C! T0 Y+ d2 A
咁就可以盡情發射,唔驚整污漕,
, x" c) t2 S; O5 A7 T4 b( s+ V又可以慢慢享受!

引用:
原帖由 jockey4605 於 22-2-2014 11:18 發表   
" c3 P$ u$ Z* b著校服裙, 直射校裙
* y/ Q+ y/ u% k' h4 v2 c3 R. @& x$ p' D4 Y* k. ]
姐姐5怕射污租d校服?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,
) [* C9 X8 p" g兩樣都是幻想自己被人....................

引用:
原帖由 kingphone 於 25-3-2014 21:52 發表   + q; Q! G/ U. X6 B$ V
我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,5 o9 c2 x0 }4 C% ]9 Q
兩樣都是幻想自己被人....................
6 [3 \* Q0 Z2 n! W8 P! c7 W
) _* g' {7 l5 K/ V7 m我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-26 09:19 發表   - D" w6 C! ]) e9 i4 n3 c
$ I! j. w5 t3 B: g" q

1 H2 x. I7 A0 H& c" h我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣
& O; z8 U8 w; N咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................

引用:
原帖由 kingphone 於 26-3-2014 21:47 發表   0 n* P" u5 {2 f3 Y! O  ~( D
1 y) }3 v. K4 T, I3 ^( ^
咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................
3 d( \" q( M. b3 M
: X3 P2 [8 F. D. l
拒最多咪以為有個女仔系度挽