嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!
- o7 o7 L5 k( T, B9 {因為好少見澳門既朋友交流校服
. }- h1 @. }' C! y. Y
& f5 C+ L7 B. v* S[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-12-31 01:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?, t; \* i$ K! G* o, w, K* G* L$ J
你有咩介紹 ?4 G) p+ R  y- B
夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   - m- a) Y3 j1 F4 E" }. r  a; Y
係咩 ?
# E5 L0 _2 O* x2 p* z# z你有咩介紹 ?3 ~; a7 S7 Z" U' o6 P3 P
夏季咪有聖羅撒
0 o; W6 r" t  t% I# Z
" e8 R# V7 L  m( }( x3 c, |有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表     y  C. H8 d: j( {
其實澳門有幾間都好正~~~~
" d, U; ^4 m2 i* H4 Y4 k' ^5 C, W$ u" d5 b( x  ]
係咩 ?
  T7 ?/ i' U% T' A- `7 y* i. |你有咩好介紹牙 ?
0 Q  P0 m% l' h$ [* \1 O' N
! p" B( X, b/ h1 }) K( {4 @" b9 w5 }( }2 |/ V& ?
夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表
! f# a0 q+ r$ [: f; k5 w' ~# {有無圖???
! |- w, d# U( S" lhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=1891
2 u% }2 S5 a4 t$ Q! V" X上衣似香港手機女校!!!!6 ]# D3 a, m+ z- f' a9 `0 Z& k
4 D2 F3 G% Q0 {( Y. S

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   ' O, _1 {# F, o0 @( N
  W4 L. c& y2 n
0 }8 y. `- r3 j
如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!% u1 J/ t* ?6 X0 D) A1 e
佢可以介紹澳門有咩特色校服!?1 r  I- ?2 w( r+ `. m  O
- w1 e  R( a8 \! ?# M7 ~2 u( a
其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎
5 P0 [. B& U) e# o/ B  X) _8 k9 U$ H3 i$ G8 F* R/ y9 K2 m

冇人應架 !!!!
$ g! A, g8 Q6 ^- E: P- w! J9 T2 Y- ~0 C3 k5 i" G
9 R  a& X' ?+ J5 R6 g2 J" q1 [

G7 O# h$ m) f# t" P& G* {1 B! x+ A[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-13 02:24 編輯 ]

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚$ ^6 w7 j: C' G2 y4 j
但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣
- H. l' z& p0 ]' c# x
' v4 T- ~! `" }* @- ?( {/ e[ 本帖最後由 BRZ 於 2014-4-10 00:20 編輯 ]

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
+ H5 o, @8 P% k$ O
$ F" Y* H  q1 P6 F: `/ ?我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   
1 _0 j+ f' y) S$ n3 Summ...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
$ `  l1 q6 \  v' [0 a8 \$ V* [) A3 H$ S4 G0 U
我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
  }4 n5 x8 ?, f9 e  s& ]

: S" ]# |2 d+ ]: e* G: O8 w香港既校服,你都撈埋lo,
- @; G$ g; k" F& K8 w, k& c仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎7 z# E9 f% k9 |( U- Q
呢個教授,真係a.a-,-
( K5 [* h0 v8 ^1 K1 @
, m8 O+ I5 {, _8 ~+ v" ]& Q[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-13 01:45 編輯 ]

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列
, }# b. `% t6 M/ U# \0 X4 a不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?' z2 i3 Z% a  S! u$ P* `
My Wechat +85259323306