嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!9 T& k( F; c1 O" V7 K
因為好少見澳門既朋友交流校服
. A& W# R* F, @  g5 |( K7 u" B5 i1 O" H. ]' c3 D; e% |  S  B$ u/ E
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?
5 I# X9 k1 G! J你有咩介紹 ?
$ }9 a0 \% _' j3 t9 C夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   / H( k" x3 U% Z( |
係咩 ?8 l5 k$ E; v# U7 o
你有咩介紹 ?
+ M4 k: x( u, F2 R) Y" l夏季咪有聖羅撒
& k4 ]/ S% x1 D8 s* N2 M! O

; r1 V8 T. ]/ Y8 F' ]- p有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   
9 n( a+ I# t5 Z# ^其實澳門有幾間都好正~~~~
. N8 N9 O7 w& g: {5 d3 d
9 Z# {  H5 T' _; L1 j6 j
係咩 ?( ~1 y9 x1 m4 V4 J3 e
你有咩好介紹牙 ?
* c7 x3 |0 D* J/ }
8 @+ y6 M- o( R* z/ Z
) Z. j( J1 U7 t夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表
5 B- Z+ E1 n. Y3 Z有無圖???
8 h5 r/ i& K3 o1 X0 g. z2 ~
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=1891
: N& y7 g; B, }" J3 U上衣似香港手機女校!!!!5 m4 h! v1 {% n# z
* A) W3 {% ?2 k/ M7 {; g+ l3 c6 l

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   
* a& e0 |- _+ a7 [掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣
6 C1 J& C4 R. X1 g# h
; m1 `, x" ~  X5 k% K" f) g如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!
, _& S; [" ?& \/ q- n佢可以介紹澳門有咩特色校服!?
, _2 t4 q9 r1 M; i( W! m6 V1 s4 C5 ]. M
其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎
0 t3 R6 |8 ~0 G! ?  A% @9 L4 R+ H1 E6 E9 f- h4 H5 A: A

冇人應架 !!!!
% i% @, p' e( x  ~) [+ z0 m! L: P, K, P+ ?) B

& U- `' A- s5 W8 W2 b6 n
% V! j* N% [5 s% c! Y" e# ~6 m[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-13 02:24 編輯 ]

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚- Z  a/ i- G6 s& _* q: [
但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣# z4 x# g+ n3 j2 y4 k* b# M

7 W$ F1 C3 B* j* ?  K! A8 j2 J# b[ 本帖最後由 BRZ 於 2014-4-10 00:20 編輯 ]

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
6 V6 q) W/ Z$ M3 ^  b+ N% A0 n
6 i/ Q! B- h: [  a我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   
8 ^7 w! J1 p% zumm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
6 h$ a/ v& b! x' S8 S. D
9 d+ y7 X' Y( V( B* j我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
3 {/ N0 K5 y* r. R+ G% h

5 S* G+ v2 }( b6 ?6 K香港既校服,你都撈埋lo,
: W8 \3 S) J' L5 a0 t% {6 `仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎+ L4 j, ~- I4 U# ?0 k4 H
呢個教授,真係a.a-,-
& p) V+ ?: k& V& c" S4 b5 @7 i9 q9 j/ u( V8 X1 J: A. |2 K* {

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列/ s2 T' w5 p: u/ I: M+ G7 \
不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?4 x) a' J* n8 `9 |1 n
My Wechat +85259323306