嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!) }, g3 a" B9 b9 v
因為好少見澳門既朋友交流校服- N  e9 g0 z( X& X, e
, U6 c5 l  k4 Z+ {: g# F
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?6 i/ C; i5 @9 v6 y* j
你有咩介紹 ?
  k7 e& Y3 t) a, O! r夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   ( u* f1 \  I8 S: q7 i2 ~
係咩 ?
4 }$ u9 H9 P% R( U你有咩介紹 ?9 w' }, s( G7 z# U/ S
夏季咪有聖羅撒
2 f4 m$ z7 V/ T- G1 n+ C* a- T* K) c# T. l: v% t2 E+ X* |  \  z
有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   0 P: D: Q# a- U
其實澳門有幾間都好正~~~~
8 D$ L% @* T* y8 D, Q: W

: z& d$ t) l& i/ t+ u( x' k" F7 F係咩 ?8 z) d" C/ r* K
你有咩好介紹牙 ?
  q) D, a8 O/ M7 F; ^5 O8 g+ s4 a5 K, A

9 y7 x$ l# v% _( c4 J  [夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表
- c) a' Z4 t" g有無圖???
9 O1 L. t2 ~* d' dhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=1891
3 U- @7 h4 h( p& J* s" q- I/ q) Y6 |上衣似香港手機女校!!!!
- r' @; Q) [* e+ p) J  N8 k9 O& ?* y2 Z6 j

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   
# m0 l6 B( d& s- X# K- b掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣
" h% @- D0 ?/ D& G
4 X) @0 H) e  P; j如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!4 r' W7 f1 M7 |
佢可以介紹澳門有咩特色校服!?
" c# X* H* E$ n* m: ^. f
1 t/ _, c+ }0 h1 N1 v! ^其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎
* a& J5 m& n& ]# R8 K$ P/ [; T! f6 o( J0 o

冇人應架 !!!!
, I/ A0 e6 ?. W# F# K7 ^) I& t" r' C( I8 Q9 F3 f
+ ?9 J! a/ y6 v$ N1 Z0 T

4 e. Q: K0 W; e( U[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-13 02:24 編輯 ]

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚
* T% V) i+ f# h- |' f但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣
' `4 K/ ^. M/ y* s
$ B& O7 Z  j7 c$ X- L[ 本帖最後由 BRZ 於 2014-4-10 00:20 編輯 ]

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
2 L: o. T% N* M- t/ `9 y
0 \* f  N% D, X% m6 G  R我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   
8 ~% }2 h% D$ a  g8 {+ S! Aumm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
$ \' L0 E  p) Y$ ]: u+ l$ n
# C' o+ W, ]% c; Z5 c5 a我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
  Z. E% r" m" I; X$ X. f
$ i1 m9 ~8 V3 R; ?7 l0 o香港既校服,你都撈埋lo,) H; S5 k+ Y9 A# P; R! ~. t2 w
仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎& |' {6 J0 m6 g% A/ G
呢個教授,真係a.a-,-4 A" k. `7 G$ t/ \4 c( @5 `8 \# M
# g# Q8 k; I! b. w

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列' z% {/ T1 v2 U  M9 f! I/ P
不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?% R8 p' a, I1 e3 T7 O3 ?
My Wechat +85259323306