嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!
; m  m4 Q' x0 T$ J1 Z* ?; r因為好少見澳門既朋友交流校服
/ y3 T/ e+ |: I8 K3 X, k; v7 l0 W( o
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?
) l+ T7 U( Y8 W/ ^0 E- }你有咩介紹 ?/ M- t& H+ W6 `9 Z0 j
夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   
% D6 e+ M% G" t) N係咩 ?
) q) a, q2 c8 v2 Y6 `你有咩介紹 ?( N# E+ v2 S% q
夏季咪有聖羅撒
/ B* v2 @0 C# J2 q# Z" n2 Y

) J6 u8 {$ z& p$ @5 P" R! S有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   
; O4 n2 p1 a* F  D其實澳門有幾間都好正~~~~
: |8 }' K. Z! p( ^* Z& V
/ \- w% d. W% a- y$ N0 ?
係咩 ?
/ q1 N2 @! P$ o你有咩好介紹牙 ?- B  x" Y2 G' r, v7 a

4 j) }4 _* \3 @9 r- V! }% Y1 h1 }/ b5 k4 I$ e
夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表 1 e. f: e" l5 }) _( n
有無圖???
  z& s6 a  f, N& S: Q# i4 e
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=1891& P2 i( E& d7 G* F; I
上衣似香港手機女校!!!!; j0 h0 [" }7 x0 D3 O4 a8 D

# h& t; [" V0 _3 O* M/ Y[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-7 15:14 編輯 ]

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   
" g4 N1 |; ]. ^8 F: Q掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣
. Z. x( F: }4 g8 o. O; {/ {' c& }( x3 K5 I3 b: Q& |, N
如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!
1 r6 l3 J3 ?4 `/ g- o佢可以介紹澳門有咩特色校服!?+ \' s  v) o, ]& ~* v4 _
2 Y4 d' d. ^5 _' n( g
其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎# M: ~2 g/ l6 z- F% H3 ^
$ y- V8 x" Q" F3 G" f

冇人應架 !!!!7 W; R2 G% n4 Z7 @: L* I% J
9 Y% V  y5 H0 ?3 [

8 G. p! V$ f# d6 ^/ d; x( m4 Q/ a* [4 {+ J% A

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚% |( w% N5 N% {) {1 L/ T' K) \, f
但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣
+ f' B6 i9 h3 b  S% O  K+ V1 G8 p  B2 s% {5 \% C/ d9 ?

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
- m7 z2 F9 y" e
' A% T- @. {) {. g我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   , E: r3 x: n8 R% h) r
umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
  `1 q$ i4 U- |2 j7 y) n. C/ `5 t+ k/ m5 ^
我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
0 X/ h0 J# v1 ^0 n* f3 B" m
! S0 I7 f, Y0 o. @- ]香港既校服,你都撈埋lo,+ i4 r8 O+ W7 [! `
仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎2 v% K" \9 [  n3 E' f! S
呢個教授,真係a.a-,-5 _' J; l) \& f
9 l( ^+ n6 G% m+ y5 s5 `' f

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列! L$ h5 O. W0 w/ l7 P7 R
不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?
; p+ R3 B1 d8 \; ~8 l2 R. dMy Wechat +85259323306