嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!
* w1 C1 `; w$ p& S' o9 f6 t8 {因為好少見澳門既朋友交流校服8 v3 x, Q8 p/ A3 S, d1 t) c
% k! }0 n/ _5 Y, J
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?8 {' o7 S5 \% ?/ Y2 w1 Y; k, V" r
你有咩介紹 ?
* |: l; l  L- h  l: `0 X夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   ) X+ V$ j0 Y. ^- F  @3 S! q1 j
係咩 ?
7 f" v/ f0 @. _你有咩介紹 ?* j1 n- m; Q# f
夏季咪有聖羅撒
* G# i; u8 U% Z  q9 Z% j2 t2 d
, {% V0 {  ]' ~1 R# T有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   
6 ]$ T4 l1 R  @其實澳門有幾間都好正~~~~
4 Q; o$ z( b% `# h8 I

7 j  P$ x8 @, E5 b  ^係咩 ?3 R4 v( {/ S9 N7 p" j
你有咩好介紹牙 ?
9 e) Z* f9 {1 i7 M
5 b0 e1 F$ \) N2 k; m2 S! \0 O5 h' v. ^# `: l
夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表 ; ~% q5 K8 `$ `
有無圖???
" q5 w  V6 u" M8 N7 z- V
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=18915 F* a8 F. X' K3 |/ v9 V
上衣似香港手機女校!!!!: o+ T/ m4 I3 _& P! b! x
, O3 ^9 h5 d" q2 l5 ~2 N+ s7 ~( l5 H

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   
+ p4 w" A8 Q/ c# S; {7 a* [掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣
& N6 G- ^- J9 ?7 I6 `
8 k- e: [) B5 ~: n. C% ]2 @# ?如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!
" r" B) j# R- P  r( G+ w. ]! X+ T佢可以介紹澳門有咩特色校服!?
8 i) S: U1 Q8 Y5 v/ F
6 j3 t% ~* Q% k3 Y8 f其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎0 [  p/ w8 d9 V: U# @3 \
$ l  Y4 i' K* U2 x# M0 l

冇人應架 !!!!
2 c9 }3 L( f; x: X8 {( h  ]0 a3 c2 }( Y$ e5 p. k
- k# k3 {$ w3 N0 a

% e) X9 X% ^3 [6 L! J$ E[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-13 02:24 編輯 ]

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚
( i' V5 F+ N: g7 Q- s3 Y但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣2 w5 @9 Y& v; j

) c+ D' p" M" I[ 本帖最後由 BRZ 於 2014-4-10 00:20 編輯 ]

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
& [) i+ w" Y/ t5 [) E' j  W3 Z( y- \% d4 _" \) s
我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   0 N- M3 ^+ b2 L' @" Q9 _; s: t
umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~2 t4 Q* _  I+ Y- M! C$ \0 [
+ [/ c$ B4 N2 U* p9 r5 F
我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
$ `0 Q( I1 y" Q6 t0 o" L' u
6 n$ K' Y" ]( U6 h0 y香港既校服,你都撈埋lo,
5 x2 e1 ^, F& B0 w. c仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎
  c& ]4 \: f* D$ }. @1 c呢個教授,真係a.a-,-) q  O  K' Z& m/ g* [8 |# \

$ u$ N) H; Q' E$ R- T+ r7 o[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-13 01:45 編輯 ]

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列
8 H, p) b& i. P# a! F. M% l不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?8 p1 K5 p- z; ]% T6 C+ J
My Wechat +85259323306