嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!
# X8 p+ j* N) F8 w# D# w5 g因為好少見澳門既朋友交流校服
$ }1 b8 ^8 j) J" e/ ?8 O) |! i" w; M. X5 @1 ^! f
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?
5 K! r: Z' S  i你有咩介紹 ?
  n3 J& e& i% N# ^, \- @夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   
6 g) e( y& G8 Z) l係咩 ?
1 z. |, L4 N1 B  i你有咩介紹 ?
7 q8 E# f- D; n5 ^1 |夏季咪有聖羅撒
: x  d- l2 |- R  u! P7 E8 I) r0 Q4 B2 x5 C3 k4 @6 K
有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   * l9 k' @$ X( e* }
其實澳門有幾間都好正~~~~
/ P- n4 E$ o$ Q) g7 ^. ?  m4 e

- s2 P* t# l  E/ M8 e; |* a( o係咩 ?
9 L5 j- l) |4 n  m) }) i$ d" o6 W' s你有咩好介紹牙 ?
. h1 u& V9 L) U6 y1 z/ m" O
) u% s; F, c# S' Y5 V- |( v' w9 D% d! Q7 e1 u/ s
夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表
' o0 m  z4 O  M7 h( O* }4 @有無圖???
' g; D* z. a: Q+ m3 Ihttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=1891
( M+ C: T8 d9 U, m! z+ x上衣似香港手機女校!!!!' ]4 j4 U( d3 s: N; U8 ^0 ^' V, D
* d" m! F; D& v9 L# A# k6 y

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   ) M0 ?, v1 v& Q9 O9 x
# K" u. h( S$ U8 j( h' N/ F' t
/ Q7 T$ h, z7 e3 U- H. d6 N; n
如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!3 l6 ?2 h# V- e4 b0 Z5 i# c
佢可以介紹澳門有咩特色校服!?- O8 a6 O, ~6 e" L3 o
+ D* A1 Q* L. B8 x4 K0 T
其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎- n+ @$ k+ N$ D( P% p

# p2 \( d6 R/ e+ G) V0 N5 A[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-5 00:53 編輯 ]

冇人應架 !!!!) q% ~. z7 u1 j8 v* \( P

* k5 {. @& V0 _6 i! ]9 `& n" N* j1 D" e" f, l6 N

; m% [0 F6 Y1 {- z[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-13 02:24 編輯 ]

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚
! `- T. @, q* I3 i( `8 h0 Z7 C但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣3 s% Y' M6 F$ e9 Y
6 z: M/ e; K( \& `, C- \, C

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
& r* e' W0 D; I0 h& j4 E- Q3 K- q" O( _7 Y6 i. J3 a% b
我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   ) l9 o2 ]4 R' q5 M1 F
umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~' |; O7 q3 r: t0 x+ H
. Z5 ?3 N: M) }2 y6 y
我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
5 z* X  D- I) b* T8 l9 n& H0 l) k
) S7 w5 p6 n4 t$ ^- z; J( |8 N香港既校服,你都撈埋lo,4 [: O6 c& c1 Q. P) X' [
仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎1 r/ D' s, _* n5 V  u4 e
呢個教授,真係a.a-,-
7 K& h) ^( `; y5 _3 X) ?4 o+ |, r& F0 o' M1 R+ e* E

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列
: H! z0 R7 s3 k9 }不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?3 p* t9 J" i/ j) N0 R
My Wechat +85259323306