嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!
) [0 \; E+ w9 }' j, G因為好少見澳門既朋友交流校服1 u  f3 y1 @3 f- v' p

7 u8 o* T, x7 b2 ][ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-12-31 01:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?$ Y5 j6 A$ i0 y: ?+ ^. j' ^) a
你有咩介紹 ?9 E4 ]! f4 t* c2 f: [) I- I
夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   
5 l, C4 K- G& k% \* _8 E係咩 ?' S0 I3 q& O! n2 |! i
你有咩介紹 ?: y- T  p' f' E
夏季咪有聖羅撒
- W5 g! m' Z2 F# C6 A+ T/ E( ~0 P  o

0 P( E/ M! N4 m4 a/ E  O有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   
$ C' ~$ l6 p+ c& ]9 u$ `其實澳門有幾間都好正~~~~
$ K, {, t0 c, W, I, R: G$ R4 m
& ?2 U: _* p7 _
係咩 ?. w% A" n! w1 x0 b" g
你有咩好介紹牙 ?
& o- E, {2 s2 \; R  {5 W
, q7 D( E+ K: T/ T) }8 ^- i: [
! G/ G! ?: Q) p- l夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表
- O2 h% Y* u$ I' C7 R有無圖???
7 o1 d, t; }# B3 N0 W$ r
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=1891
4 _9 v0 {# p1 \上衣似香港手機女校!!!!
9 {  P2 H3 z9 c' n* Z4 e* s
# s& b: A/ K+ |2 }; t# F* p[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-7 15:14 編輯 ]

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   
  O. D- S! f2 h0 h( L; J7 I1 ]掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣
' C: j2 N' j2 ~, ^
' O8 T) d9 f: _1 |& ^' Z. \如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!, N1 U. f% D9 v) z5 [
佢可以介紹澳門有咩特色校服!?
, M$ A5 s% `* K& J. a: M2 N" y  U0 f1 B# }5 V( ?: @' o3 q
其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎
, E$ f* M8 l' U7 B& u/ J! s& ~: G$ j5 P. p: d+ |$ F

冇人應架 !!!!" X5 R$ N2 b+ M0 q, U

/ o% l9 c) D4 f5 n5 k
: U/ X7 z  w2 z- w# L1 V) U
0 `! m+ @* c* X2 U* V8 B[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-13 02:24 編輯 ]

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚& P2 T. y' P5 n$ a
但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣
  e! Y- @( G' m
+ u1 j* \5 P' e9 c" x[ 本帖最後由 BRZ 於 2014-4-10 00:20 編輯 ]

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
& t) t. u5 E0 C. H) L: {
0 E+ X0 x! j4 a9 @2 F我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   
7 n. y+ a: Q8 _+ T( Zumm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
. h" C- b& Y$ Y) B& v
, e% f1 P# e. g/ i1 ]; a我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
2 ^: H/ c- y; C2 |& Z6 U. r

1 s9 F$ {+ T) z  s4 D香港既校服,你都撈埋lo,' L1 o$ ?' Z5 s
仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎& z# ]2 G' p) C2 ?# i. i, Z
呢個教授,真係a.a-,-0 @" t. ], b4 }0 {: H7 }$ @+ a, L

7 ]4 T' \7 a) M6 \8 Q" x- Y- U) y[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-13 01:45 編輯 ]

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列
# w2 u0 i6 F# y$ X7 G6 X& o9 H! A4 M" {不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?
7 P* k8 K2 j. p5 Y1 W$ I& {My Wechat +85259323306