嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

just order

just order

Just bought two skirts.  Looking for them.." R! j' n9 C/ J, N( c. d+ X7 ]

0 s4 l' i- ^9 E7 v: W! X( X( U+ p$ R  K; O- ~1 o
' [1 f5 C- q" w3 @& ^
( |$ z: K: M3 Y6 }9 Z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
新買的衣服嗎? 期待你穿上它喔

你次前同呢間買過嗎?我都有佢網,都有唔少想買.質地OK嗎?足唔足碼?同係咪一定要留自己聯絡地址?

呢款裙應該要有身材先著得靚,相信樓主有
7 q) a/ P* F- K9 E. w. q但小妹就肯定冇喇

好正呀~~~~有咁好身材著就好lou~~~~

引用:
原帖由 bbalice 於 2014-3-5 21:54 發表   8 t: [+ c9 D6 L: j8 n" \" _
你次前同呢間買過嗎?我都有佢網,都有唔少想買.質地OK嗎?足唔足碼?同係咪一定要留自己聯絡地址?
6 [0 p- M' I% m3 S  y; g6 o+ L
1 ?8 R% V1 ~  k* Y$ [$ z3 ~
1st time to buy.
* N3 A1 _* R# AJust got the skirt.  it looks very good.
2 Z0 B  a( X- p

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-3-5 23:52 發表   
& d5 R) Z! ~% P! c. o呢款裙應該要有身材先著得靚,相信樓主有
* \8 n9 ^' U5 C; k但小妹就肯定冇喇
, `# c' ]- i7 o3 S" @  D. T3 R; k" a. h! |+ y. ]
Don't have chance to try it...

但綠色好「蝦」人著的。

很貼身,不過很靚

引用:
原帖由 misslady 於 2014-3-6 09:23 發表   
2 u" [- N: @1 K1 `
3 r; G/ s) n/ |' |2 R2 v  g: y3 i& A
( F9 \6 V) L# `5 Q. b; p1st time to buy.- l0 X9 T' A0 }" ]
Just got the skirt.  it looks very good.! M; J/ S, d# }) d4 P& E* k* _, y6 C1 j
1 k( `7 {% ^* a) j
想問一問過程係點?點比錢同交收?尤其係唔郵寄的話

引用:
原帖由 bbalice 於 2014-3-10 23:27 發表   # Y6 s( `# j" d$ ]

! r: I4 D' H7 @" l想問一問過程係點?點比錢同交收?尤其係唔郵寄的話
) r" }" u" R  {2 W9 J; `9 t3 ^
& j5 E- T! |$ M9 ^0 [, zyou can either pay by - credit card or cash-on-delivery.
' m$ a4 M3 \' I* h7 U; _- |; U6 }

呢條裙唔錯喎,不過個CUTTING 好蝦人著,身材要瘦先著得好睇

引用:
原帖由 pccw0000 於 2014-3-12 23:51 發表   % `+ W% d0 [/ Z
呢條裙唔錯喎,不過個CUTTING 好蝦人著,身材要瘦先著得好睇
2 ]4 z# Z2 w8 C& W7 o, s- P

# I. y2 O  ]$ W7 m0 ryeh.  this one the cutting is very slim...